Roker zbog para prešao u narodnjake, a u „Nikad nije kasno“ pokazao pravo lice: Da li prepoznajete momka sa fotke?

hduw

Životna priča Igora Tadića je zaista dokaz da u životu za lepe stvari nikad nije kasno.

Kao mladić imao je velike predispozicije da postane rok zvezda i zamišljao se kao deo populanog sastava “Bijelo dugme“, ali ga je ljubav prema jednoj devojci, koja mu je kasnije postala supruga, odvukla na drugu stranu.

Igor Tadić: „Porodica mi je bila važnija od karijere“

Preselio sam se u Banja Luku, upoznao ženu pa su krenula deca, jedno, pa drugo, pa treće– izjavio je nekadašnji takmičar kome je porodica bila važnija od karijere.

igor tadic etinjstvo

Preko trideset godina ovaj Banjalučanin bavi se muzikom, i svira čak tri intrumenta- gitaru, bas i kontrabas, a osnivač je i benda pod nazivom “Čiča Gliša“.

„Od rokenrola se ne živi“: Igor Tadić prešao u narodnjake

Iako je rok oduvek bio njegova ljubav i muzički pravac kojim je želeo da se bavi, ovaj muzičar ipak je otišao u narodnjake, jer se kako je svojevremeno rekao, od te muzike u njegovo vreme se nije moglo živeti.

igor tadic mladost

– Voleo sam ja da budem u Bijelom dugmetu. Ja sam hteo generalno da budem roker, ali se od rok muzike nije moglo živeti u vreme moje mladosti, pa sam prešao na narodnjake- priznao je svojevremeno pevač.

Kada je tokom života želeo da napravi nešto od svoje karijere, uvek bi se isprečile druge stvari. Umesto za CD, novac je ulagao u dom, a danas ovaj ponosni otac tri sina, zahvalan je što je bio deo emisije “Nikad nije kasno“ i smatra da je na pravom mestu.

9b9752a0a300ec54270a8d74c9f7650b52625ced

Inače, Igor se pre tačno dve godine takmičio u „Nikad nije kasno“, a svojevremeno je priznao da mu je Žikin šou promenio život.

-Ljudi me prepoznaju, čak i traže da se slikaju ali meni je to još uvek čudno, uvek mislim da se neko šali sa mnom. Čak me i na granici prepoznaju i uvek razgovaraju sa mnom o emisiji i nastupima– ispričao je Igor za Grand.

BONUS VIDEO- Iz Zvezda Granda u Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić