ROK SPEKTAKL Džezef raspametio nastupom, a onda zapevao sa kumom i iznenadio čemu mu služi češalj (FOTO)

Novu epizodu „Nikad nije kasno“ otvorili su Slavko Banjac i Dragana Aleksić pesmom „Ja imam nekog, a ti si sam“. Pored Banjca i Saše Miloševića Mareta u žiriju je i operska diva Ana Sinicki.

73307f84cf0c2588327d7f9b8338648b6fd5c287

Prvi se predstavio Dejan Ćosić Džozef koji ima 45 godina i dolazi iz Beograda. Po profesiji je pekar, radio je dugo u ugostiteljstvu ali kaže da je ljubav prema muzici ipak najveća. Posle prog pojavljivanja u „Nikad nije kasno“ kaže da je posle toga imao više tezgi, a porasla mu je i zarada. Odmah je kupio žiri svojim smislom za humor, a onda zapevao „You can leave your hat on“ Džoa Kokera. 

618932cbc11c7b2a143d9640f549af4a7f91ada4

„Tebe neće zaboraviti niko. Mislim prvo na pevanje pa onda na sve ostalo“, rekao je Banjac koji je aplaudirao stojeći. Džozefa je pohvalila Sinicki koja je rekla da je imala osećaj da je bila na rok koncertu. U podršci mu je bio kum Nikola koji mu je i prijatelj i član porodice. 

„Pošto je Dejan rekao kako ima 45 godina i rekao je da ništa nije uradio da sad. Ja tvrdim da će tek sad napraviti nešto veliko, a ti bi kume pošto nemaš šta da radiš mogao da mu budeš menadžer“, predložio je Žika i rekao kako će kumovi zajedno da zapevaju. Džezef je izvadio češalj iz džepa malo da očešlja kuma, a onda da pokaže još jedan svoj talenat. 

Posle njihovog interesantnog nastupa složili su se da Nikola ipak treba da bude menadžer i da odustane od pevačke karijere. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić