Login/Registracija

Raznežio sve odabirom pesme, pa naterao Žiku da prizna u koga je do ušiju bio zaljubljen

„Što je bilo, bilo je. Sad se osećam odlično“, rekao je Safet Begović čim je izašao na scenu „Nikad nije kasno“. U prvom krugu ispričao je svoju životnu priču, podelio svoje iskustvo sa ženama, ali i priznao da je tri puta umirao, a u drugom otkrio je da je muzika bila njegova najveća ljubav i lek koji je uspeo da ga izleči.

„Pevanje je pražnjenje i primanje, to je razmena energije“, rekao je Safet, koji je oduševio žiri optimizmom, a potom otkrio da će se u drugom krugu predstaviti pesmom „Zagrli me“ Zdravka Čolića, što je posebno obradovalo Žiku Jakšića. Upravo ovaj Čolin hit inspirisao je autora popularnog TV šoua da prizna da je davne 1977.godine, kada je nastala ova pesma, bio na ekskurziji u Skoplju, kao i da je tad bio ludo zaljubljen u jednu Ružicu.

„Vratilo me je ovo u vreme kada sam bio zaljubljen do ušiju“, rekao je Jakšić koji je sa uživanjem slušao Safetovu izvedbu.

U revijalnom delu Safet je zajedno sa Alenom Ademović izveo pesmu „Hanuma“ kojom su ceo studio podigli na noge. Takmičar je na kraju sa scene ispraćen dugim aplauzom i ovacijama razigrane publike, ali i Žikinim rečima da sledeći put dobro obrati pažnju na dame u studiju. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić