Login/Registracija

„Puče studio, odlete sve!“ Slavko Banjac u pozitivnom šoku, Mare smatra da tako treba (VIDEO)

Prvo ovogodišnje izdanje emisije „Nikad nije kasno“ biće ispunjeno smehom, radostima i, naravno, kvalitetnom muzikom i neprolaznim hitovima. U prazničnom raspoloženju nastavlja se potraga za pevačkom zvezdom, a u prvoj emisiji u ovoj godini stalni član žirija Saša Milošević Mare imaće pomoć pevača Slavka Banjca i operske pevačice Anje Sinicki. 


Ocenjivanje pevača u poznim godinama nije nimalo lak zadatak za žiri, koji će ove nedelje biti na teškim mukama jer su u drugom krugu veterani „naoštrili“ za pobedu i osvajanje milionskog auditorijuma. Svojim talentom očaraće sve, dok će revijalnim nastupima sa porodicom i prijateljima izazvati lavinu emocija kod publike i žirija. Pojedini takmičari raspametili su opersku divu i članicu žirija, koja na snimanju ovonedeljne emisije nije krila oduševljenje njihovim talentom i time što, kako je rekla, „pevaju iz dubine duše“.

– Puče ovaj studio, odlete sve – rekao je Banjac nakon što je čuo kako jedan od ovonedeljnih takmičara peva, dok je Mare dodao da se tako to radi i čestitao mu na nastupu. 


Pogledajte šta vas očekuje u nedelju od 21 čas na TV Prva. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić