Login/Registracija

PUBLIKA JE ODLUČILA KO IDE DALJE: Snežana Trifunović ili Robert Stone

Već prva emisija osme sezone porodičnog šou-programa „Nikad nije kasno“ je pokazala da će u nastavku biti sve napetije i da će se odluke o tome ko ide dalje  teško donositi.

Publici se prošle subote predstavilo šest veterana, od toga su troje prošli odlukom žirija, dok je jedna takmičarka otišla dalje odlukom publike u studiju.


Šarmanta vaspitačica iz Lazarevca Snežana Trifunović i roker iz Danske Robert Stone su imali najmanje sreće u prvoj emisiji pa su se tako našli na Fejsbuk glasanju. Borba je bila neizvesna do samog kraja, a publika je odlučila ko od ovih veterana nastavlja dalje i ide u drugi krug emisije „Nikad nije kasno“

Glasanje je kao i uvek trajalo 48 sati, a ljubitelji ovog tamičenja su imali dovoljno vremena da donesu konačnu odluku.

Sa ubedljivih 78,5% glasova pobedu je odnela Szežana Trufunović koju će publika gledati u nastavku, dok je tamičar sa teškom životnom pričom Robert Stone osvojio svega 21,5% glasova na Fejsbuku.

Vi ste doneli konačnu odluku, a već u subotu od 21 sat se družimo u drugoj emisiji osme sezone emisije „Nikad nije kasno“. Publika će upoznati novih šest veterana koji će se predstaviti na velikoj Grandovoj sceni. 

BONUS VIDEO:


Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković