Login/Registracija

PRVI OSKAR SRBIJE u rukama Klaudije Klanac Pušković: „Osećam se kao u bajci“

Klaudija Klanac Pušković, simpatična Dalmatinka sa prebivalištem u Novom Sadu, vaspitačica i od skoro pevačica, na sceni se pojavila pre samo godinu dana i to u šouu „Nikad nije kasno“, gde je prvi put javno pokazala svoj talenat, a sada je konačno dobila potvrdu da se čekanje i te kako isplatilo.

Ona je u septembru ove godine objavila prvenac pod nazivom „Žena u najboljim godinama“ koju je za nju napisao Saša Milošević Mare, a da je uradila pravu stvar svedoči to što je za istu nedavno nagrađena Prvim Oskarom Srbije za postignuće u pop muzici. 

Inače, Prvi Oskar Srbije je nagrada koja se dodeljulje za popularnost i posebno isticanje u svojoj profesiji i to na manifestaciji sa dugogodišnjom tradicijom, a ono što je ovoj pevačici posebno drago jeste što njeno pojavljivanje u takmičenju veterana ostavilo veliki pečat.

– Presrećna sam i ponosna što mi se lepe stvari dešavaju u poslednje vreme. Tokom dodele nagrade spomenuta je emisija „Nikad nije kasno“ koja me je i proslavila, ali i moja saradanja sa Maretom na koju sam jako ponosna. Sve je bilo kao u bajci, ali za to moram da se zahvalim svima koji su me kroz takmičenja, a i posle njega podržavali, kao i publici koja mi daje snagu i motivaciju da budem još bolja –  izjavla je Klaudija i dodala da se nada da je ovo samo početak lepih muzičkih dešavanja. 

POGLEDAJTE I 

BEZ DIJETE Smršala 15 kilograma za mesec dana! „Preporodila sam se“, tvrdi Klaudija

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić