Login/Registracija

PRŠTI LJUBAV SA SVIH STRANA: Zavirite iza kulisa večerašnje epizode, IZNENAĐENJE je veliko (VIDEO)

Večeras startuje osma po redu sezona najgledanijeg i najemotivnijeg šoua „Nikad nije kasno“, a atmosfera koja vlada iza kulisa garantuje uspeh još jednog serijala u nizu. 


Ekipa je dobro raspoložena ušetao u studio, gde je sve prštalo od radosti, sreće, neizvesnosti ali i fantastičnog druženja koje je izostalo tokom dvomesečne pauze.

Tako je prvi susret Dragane Katić i Žike Jakšića protekao uz zagrljalje, poljupce, ali i planove šta dalje. A ko će to bolje znati od samog tvorca popularnog TV formata koji je za gledaoce pripremio mnogo iznenađenja. 


Jedno od njih je novi orkestar pod nazivom „Nikad nije kasno“, mladi i talentovani momci koji su jedva dočekali svojih pet minuta, a sudeći po tome kako sviraju, to vreme je itekako došlo.

Kako bi večeras sve funkcionisalo kako treba i sam tvorac emisije dohvatio je bas gitaru i zasvirao, a nije izostalo ni prepoznatljivo rokersko pevanje, koje je oduševilo članove žirija večerašnje emisije Milicu Todorović i Milana Bosiljčića. 


Ipak, Milica i Saša Milošević Mare nisu mogli da zaustave smeh, te su sagli glave, pokušavajući rukom da prikriju lavinu smeha koja je zavladala u studiju. 


A zbog čega su se smejali, šta se to dešavalo iza kulisa, ali i šta vas očekuje večeras od 21 čas, saznajte u videu. 

Foto: Z.K.Munja/Luka,
Autor: I. Ankić