Priče i pesme koje će OTOPITI I NAJHLADNIJA SRCA- Oni su sinoć OSVOJILI SRBIJU I REGION (VIDEO)

Sinoć smo uživali u još jednoj sjajnoj epizodi emisije “Nikad nije kasno“ i upoznali šest novih kandidata, sa sebi svojstvenim životnim putevima i izborima, ali sa istom željom, žarom i misijom- da pesmom osvoje svet!

Emisiju su otvorile Tanja Savić i Jana Todorović pesmom “Šta će ti pevačica“ i već pri prvim taktovima pesme digle studio na noge. Jana nije krila oduševljenje što je dobila priliku da bude deo ove emisije, koju privatno voli i gleda, dok je Tanja prijatelj šoa već dugi niz godina. 

130f51ed55ed86f66b78aafc1eb25549caf6316c

Čast da prvi nastupa, pripala je Nikoli Kostiću zvanom Brojanica, nekadašnjem rudaru a sadašnjem pevaču. Kako sam kaže, iz rudnika je pobegao za mikrofonom ali je onda shvatio da je i kafana neka vrsta rudnika. Ipak, uspešno se bavi muzikom u čemu učestvuje i cela njegova porodica, a sve o njegovom nastupu možete pročitati OVDE.

Na scenu je zatim stupilo jedno lice, poznato pripadnicima estrade- Bojana Barjaktarević, nekadašnja pevačica grupe “Bon Amie“ koja je pevanjem prestala da se bavi odavno, jer je kako kaže, uvek stavljala druge na prvo mesto. Nakon preživljenog kancera, stala je na noge i odlučila da kroz takmičenje veterana, ipak napravi karijeru, a nakon njenog nastupa, Tanja i Jana, ustala su da pozdrave Bojanu aplauzom i naklonom. 

Da nikad nije kasno za prave izbore dokaz je takmičar Šerif Husić, nekadašnji kockar, koji se svim silama bori da se izvuče iz kandži ovog strašnog poroka, i smatra da je ova emisija pravi način da počne novi život. Svojim glasom kupio je publiku i žiri pa dobio kompliment da jako podseća na jednog poznatog pevača, a o kome se radi pogledajte OVDE.

c8d54993bf8ec0e1c87e0f2e482cc7ee2d17c134

– Žmirkam kao da sam na koncertu “Bijelog dugmeta“ na Sajmu 1988. godine. Ovo je bilo vanzemljaski- bio je komentar predsednika žirija Saše Miloševića Mareta, odševljenog takmičarem Igorem Tadićem, koji je maestralno izveo pesmu pomenute grupe. Uz pratnju orkestra Ace Sofronijevića sve je imalo drugačiju notu, a Mare je smatrao da bi čuveni “Dugmići“ mogli da pozavide orkestru na ovoj izvedbi. Kako je Igor oženjen, otac tri sina i ima svoj bend, žiri je zanimalo šta mu još fali, a OVDE pročitajte šta je takmičar odgovorio.

Kažu da zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu- da ozdravi, što je potvrdio i roker iz Smedereva Goran Filić, kome je prošle godine odrađena transplantacija srca, zbog čega je sinoć mogao da nastupa na velikoj sceni- Ja sam dobio srce od roditelja dečka koji je preminuo u Urgentnom centru. Bio je 15 godina mlađi od mene. Nisam ih upoznao ali evo prilike da saznaju za mene i da im kažem da srce njihovog sina kuca u meni i da je ovo moja i njegova, zajednička borba- rekao je Goran sa knedlom u grlu, a svi prsutni jedva su zadržali suze. Učešćem u emisiji je želeo da skrene pažnju kako na sebe i svoj talenat tako i na važnost potpisivanja donorske kartice.

c67ef1adebc66e5f8b84af5f40fc23379feae309

Još jedna takmičarka ulila je nadu i pozitivnu energiju svima onima koji su preživeli isto, ili slično, i svojim osmehom razoružala sva srca- Meni je tako lepo što si ti tako pozitivna uprskos svemu. Podsećaš me na mene- rekla je Tanja Savić Ifeti, koja je ostala bez cele svoje porodice. Ifeta, kraljica sevdalinki, kaže da su joj nastradali brat i sestra, kao i tragično preminuli roditelji, u amanet ostavili pesmu, a šta je razlog zbog kog je ona danas srećna i ispunjena žena, pročitajte OVDE.

762fb0575bf77adcf364bfa92cea1ffd9a0203fe

Iako bi svi voleli da je svako od sinoćnih kandidata mogao da prođe dalje, najbolji utisak na žiri ostavili su Igor, Bojana i Šerif, dok je Ifetu izglasala publika. Na našem online glasanju, trenutno se nalaze Goran i Nikola a vi možete podržati jednog od njih dvojice OVDE.

A za slučaj da niste pogledali sinoćnu epizodu, to možete učiniti klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac