Prevideo ime unuke i to u emisiji! Pobednik „Nikad nije kasno“ postao deda: „Najsrećniji sam na svetu“ (VIDEO)

df6bc602056d74a6e5c90322fff0ca81366e7b51

Kada je 2016. Zoran Đuranović Đuzo iz Borava Sela u emisiji „Nikad nije kasno“ otpevao pesmu „Anđelija, Anđelija“, nije mogao ni da nasluti da će šest godina nakon nastupa baš to ime Anđelija poneti njegova naslednica.

Izgleda da je maestralnom interpretacijom i nastupom u popularnom muzičkom takmičenju predvideo ime svoje unuke, koja je na svet stigla pre tri dana.

Naime, nekadašnji pobednik takmičenja veterana postao je deda po drugi put, kada je na svet stigla devojčica kojoj su roditelji dali ime Anđelija, a koja je na rođenju imala 3 kilograma i 650 grama, što je unelo radost i sreću kod Đuranovića.

2ea66be41d4a169c6113957f0977ea155ee9e81e

-Danas mi je najsrećniji dan, pored mog unuka Vukana dobio sam unuku Anđeliju – poručio je ponosni deda, nakon čega su čestitke počele da se nižu.

Njegov sin Miloš Đuranović takođe je objavom raznežio svoje prijatelje i ponosno istakao da je postao otac po drugi put.

-Anđelija,Anđelija,ti si srcu najmilija! Jutros smo na našu najveću radost i sreću blagoslovljeni porodom,zdravom i lepom devojčicom. Naš junak, naša mami Suzani Đuranović na svet nam je donela malu princezu po imenu Anđelija. Anđelija ima 3.650 g i 55cm. Na veliki praznik Svetu Petku počeli su trudovi, ali je naša Anđelija ipak odlučila da nas dugo drži u neizvesnosti. Rodila se jutros,na rođendan svog strikana Nikole,tako da će ovaj datum uvek biti razlog za duplo slavlje – poručio je Miloš, inače harmonikaš koji nastupa sa svojim ocem.

Kako je ova njegova objava oduševila sve i izazvala lavinu emocija, tako se Zoranov sin zahvalio svima na lepim željama i čestitkama.

– Dragi ljudi, svima vam od srca želim sve najbolje i da se svi osećate srećno i ponosno kako se danas osećamo moja supruga i ja, kao i naše porodice. Mi smo, Bogu hvala, po drugi puta saznali i osetili kako je to biti najsrećniji na svetu. Neka Bog dragi podari zdravlja i sreće kako našoj deci,tako i deci celoga sveta. Veliki pozdrav svima od Vukana i Anđelije – poručio je Miloš uz fotografiju sa suprugom i sinom Vukanom.

Screenshot 20221028 193956 Instagram

Podsetimo, Đuzo je odneo pobedu u drugoj sezoni „Nikad nije kasno“, čime je dokazao da je miljenik publike, a nakon završetka serijala nastavio je da oduševljava publiku koju je osim talentom, osvojio skromnošću i ogromnoj ljubavi prema porodici.

Porodici Đuranović čestitamo na prinovi i želimo im da zauvek budu srećni kao što su sad.

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić