PREPOLOVIO SE! Uroš Živković otkrio tajnu svoje dijete (VIDEO)

Pevač Uroš Živković se par godina unazad nalazi na meti kritika zbog viška kilograma koji je nabacio, a sve kao posledica nezdravog načina života koji inače vodi većina muzičara.

Nakon što su mu članovi najuže porodice i najbliži prijatelji skrenuli pažnju na problem koji ima, pevač se bacio na dijetu te sada svi komentarišu da nikad nije izgledao bolje. Priznaje da lično ne mari mnogo ni kada ima višak, ali da mu je svakako lakše za rad na sceni kada je u top formi.

b02594c647c831d0824c3650ec82d2276c55dca2

-Meni je uvek lepo, nego me puno kritikuju pa sam morao da ispoštujem sve. Bilo je puno kritika, evo Munja prvi, kad god me vidi mora da kaže da li je dobro ili ne, sad je dobro – kaže pevač za Grand Online i priznaje da li devojkama smeta kada muškarac ima malo veći stomak.

-Mislim da ne! Da se razumemo svi volimo da vidimo zgodne žene, a one vole da vide zgodne muškarce. Ali opet, mislim da žene vole da vide neki stomačić – kaće on kroz smeh.

Celo leto za njega je bilo radno, ali je ipak našao malo vremena za odmor i provod, a najbolji povod za to bio je rođendan njegovog starijeg brata Miloša koji se takođe bavi pevanjem. Stariji Živković napravio je žurku za pamćenje, a sudeći po snimcma koje su kačili na društvene mreže Uroš je bio glavni zabavljač .

b85848330d9ab940545d02994eb60f38b3053f9a

Retko kad stižemo da okupim društvo jer nemamo puno vremena, pa je taj rođendan bio idealna prilika. On je sada proslavio, a u decembru će biti moja žurka. Naravno, mama i tata su neizbežni na slavljima, oni su naši vip gosti – istiće Živković.

Kako je trenutno fokusiran samo na karijeru priznaje da nema mnogo vremena za ljubav. Međutim, Uroš je samo za Grand Online otkrio da li se ovog leta možda  pojavila ona prava.

-Bila je jedna devojka, i sad je tu. Ja sam uvek zaljubljen – kratko je rekao pevač u izjavi za naš portal koju možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković