Login/Registracija

Preokret posle finala, Amil Bišćanin angažovao člana žirija „Zvezda Granda“: „To je moj poklon“

AMIL BISCANIN NNK FINALE FOTO GRAND 3 ok

Iako je nakon finala šoua „Nikad nije kasno“ Amil Bišćanin priznao da je očekivao veću podršku kolega i žirija u noći odluke, što su mnogi okarakterisali kao razočarenje, pevač je za Grand otkrio da ga pozicija u samoj završnici takmičenja nije demoralisala, već naprotiv motivisala.

Kako je izjavio, ovo nije kraj već početak njegove karijere za koju je siguran da je u pravim rukama.

-Naravno da nastavljam sa radom, uskoro će izaći nova pesma koju su radili Dilvad Dado Felić i Dragan Stojković Bosanac. Promocija će biti na Bihaćkom festivalu koji će održati 9. i 10. avgusta ove godine– pohvalio se Amil za Grand i dodao:

-Pesma je moj poklon svim ljudima koji su mi davali podršku tokom takmičenja. Moje veliko hvala ide emisiji „Nikad nije kasno“ i svima koji ste bili uz mene.

FINALISTI NNK FOTO MUNJA 3 ok 2

Kako je nedavno izjavio da je razočaran glasanjem žirija i da je očekivao veću podršku kolega, Amil je morao da raščisti sa tim i objasni ljudima to nema nikakve veze sa produkcijom.

-Produkcija je ta koja je meni i mnogima omogućila dobru i korektnu reklamu bez koje ne bi mnogi bili to što jesu. Naravno da u nastavku sledi reklama na Grand televiziji, kao i ostalim TV kućama – izjavio je Bišćanin i dodao da ima izuzetno velike planove za karijeru.

 Pripremam album, u razgovoru sam sa Draganom Stojkovićem Bosancem i velika mi je čast da sam u društvu takvog čoveka i ljudi sa kojima on radi. Ja se nadam da će tu bili lepih pesama poput Halida Bešlića, ali u mom izvođenju– priznao je nedavno Amil.

Amil i Bosanac

Bišćanin je otkrio i da je poznanstvo sa Bosancem počelo davne 2014. godine kada je producent prepoznao njegov talenat još u „Zvzedama Granda“, a nakon toga su nastavili kontakt i imali čak i nekoliko zajedničkih nastupa.

Malo poznata činjenica je da je Bišćanin posebno zahvalan Bosancu zbog jedne stvari.

Sa tim pesmama čije je aranžmane uradio Bosanac ja sam zaradio svoju kuću i sve što danas imam– iskren je Amil.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić