Login/Registracija

PRAZNIČNA IDILA Poznati pokazali kako proslavljaju Božić

Katolički vernici danas proslavljaju najradosniji hrišćanski praznik – Božić. U domovima poznatih uveliko vlada praznična atmosfera, a pojedini su se potrudili da delić iste podele i putem društvenih mreža. 

Među prvima na Instagramu se oglasila Dragana Mirković i to videom na kom u kariranoj pidržami i sa pilišanim medvedom pozira kraj raskošne jelke. 

……

Iz svog praznično dekorisanog doma javio se i Toni Cetinski sa suprugom. Pevač je svim vernicima čestitao najradosniji dan i poželeo blagostanje, zdravlje i mir. 

……

Praznična čestitka i fotografije iz porodičnog doma Pamele Ramljak oduševili su sve, a najeveće simpatije i komplimente dobio je podmladak porodice Ramljak i Salajsret.

– Sretan Božić- napisala je pevačica u opisu fotografija na kojima pozira sa suprugom i decom, što je izazvalo komentare da su prelepi zajedno i da im je ovo sigurno jedan od najlepših Božića ikada. 

……

Zgodna Splićanka rešila je da pesmom čestita najradosniji praznik i zahvali se svima što su i ove godine bili uz nju. 

– Sretan i blagoslovljen Božić – poručila je Jelena Rozga u opisu videa koji je podelila putem Instagrama. 

……

I za Severinu je ovaj dan poseban jer ga konačno provodi sa sinom Aleksandrom. 

– Sinoć kad smo išli da spavamo, samo je prošaptao: „Ti si najbolja mama na svetu…“ Sretan Božić svima – napisala je pevačica. 

……

U elegantnom odelu i sa čašom u ruci pevač Petar Grašo poželeo je svima da im praznik u domove i srca unese radost, mir i svetlost. 

……

U provokativnoj crvenoj haljini Indira Levak pozirala je kraj raskošne jelke i napisala – Sretan Božić, dragi moji!

……

U krugu porodice i najpoznatiji hrvatski violončelista Stjepan Hauser svim vernicima uputio je čestitke i najlepše želje.

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić