Login/Registracija

Pravio je HAOS na nastupima, smešila mu se uspešna karijera, ali je zbog POROKA sve batalio! Deca su ga se stidela, a evo kako je danas (FOTO)

Ovaj mladi momak sa fotografije danas ima tačno 78 godina, a iza sebe ima bogato kafansko iskustvo. Još kao dete pokazao je sklonost ka pevanju, a 1973. godine počeo je profesionalno da se bavi muzikom. Objavio je dve ploče, jednu za RTB, a drugu za Jugoton i snimio nekoliko arhivskih snimaka za Radio Beograd. 


Još kao mladić pravio je haos na nastupima i tamo gde je on pevao uvek se tražila karta više. Kaže da je bio zvezda gde god da se pojavi i pusti glas. Nastupao je pod šatorima, veseljima, svadbama, ali i raznim muzičkim takmičenjima.

Negovog raskošnog glasa i stasa mnoge njegove kolege su se pribojavale, jer su znale da pored njega oni nemaju šanse. Tako su svojevremeno od njega bežali Dobrovoje Topalović i Miroslav Ilić, jer su u najavi znali da će da izgube jer će ovaj pevač prikupiti svu publiku za sebe.


Često je zbog posla boravio u kafani, a vremenom je kafanski život uzeo maha, te se ovaj pevač odao porocima. Kao svoj najveći porok naveo je alkohol, koji mu je nekoliko decenija razarao život. Deca su počela da ga se stide, pa je u petoj deceniji presekao i odlučio da ode na lečenje.

Kaže da skoro dve decenije nije popio ni kap alkohola, a tokom učešća u drugoj sezoni šoua „Nikad nije kasno“ često je isticao da su mu najveća podrška deca, supruga i unuci.

Ukoliko još uvek niste pogodili, reč je o jednom od najstarijih učesnika takmičenja pevača veterana, Radoslavu Ponjaviću Džoniju.


Inače, u takmičenju se pojavio kako bi prijateljima i kolegama pokazao da je još živ.

Iako ima skoro 80 godina, Džoni ne odustaje od muzike, već vredno nastupa u Gornjem Milanovcu, gde i živi, a nedavno je najavio i da će sa Aleksandrom Sofronijevićem snimiti prvu pesmu za „Grand produkciju“.

Podsetimo se njegovog nastupa iz „Nikad nije kasno“.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić