Login/Registracija

Povratak u mladost, ostvarenje snova takmičarima ali i žiriju obeležile NIKAD NIJE KASNO (VIDEO)

Još jedna prelepa emisija „Nikad nije kasno“ je iza nas, a pet takmičara dalo je sve od sebe da prođe u naredni krug takmičenja i opstane u borbi za ostavrenje svojih snova.

Iz emisije u emisiju takmičari su sve bolji, što uvaženi žiri ,na čelu sa Sašom Miloševićem Maretom, stavlja na sve teže muke. Njemu su se u ovoj emisiji pridružili Tamra Dragić i Saša Matić koji su doneli posebnu energiju u sinoćnu emisiju.

2fcd316e030e00a61ee1ceb97224e931d23235f7

Već u prvom nastupu, Suzani Stamenković se ostvarila želja kada je u revijalnom delu zapevala pesmu „Ko si ti“ sa Sašom Matićem, a uzbuđenje, kao i pozitivnu tremu nije mogla da sakrije.

Šarmantni Dragan Ranković Bocke, izrazio je žal što ne dolazi raspevan sa svadbe jer bi tada njegovo izvođenje pesme bilo perfektno.

– Mislim da je on na svom terenu, a ako bi došao sa svadbe ne znam šta bi tek tad bilo– poručio mu je Saša Matić.

Ni u ovoj emisiji nije manjkalo rok en rola, a Bata Vujošević, inače bokser i umetnička duša, rasplamsao je posebnu energiju izvedbom numere „Bolje da sam druge ljubio“ a žiri ga je pohvalio kako je razvalio, dok se Tamara oduševila njegovim mladalačkim izgledom.

– Zbunila sam se kada sam videla 60 godina, a onda ste se vi pojavili na sceni, izgledate kao mladić.

2c512a1cb7a32727ac75b4f9efc5e5a08b592ba0

Kruševljanka Radica Dimitrijević, donela je lepe vesti za koje je želela da se zahvali upravo ovoj emisiji. Ona istakla kako su oni zaslužni što se ona vraća na svoj muzički put i kako je ostavrila saradnju sa grupom mladića iz njegog rodnog grada.

Milan Vasiljević, poslednji je takmičar koji nam se predstavio u ovoj emisiji, a izbedba pesme „Otišla je jednog dana“ kod Žike Jakšića  izazvala je posebne emocije.

– Pred vojsku raskuno sam sa devojkom, i uveče na proslavi čujem ovu pesmu koja me je toliko pogodila da sam udari sebi flašom u glavu– ispričao je Žika.

2a283d69daa2a299d41dc100b545558f10b1aacc

Da ova emisija zaista ostavruje snove dokaz je i Tamara Dragić koja je zapevala sa Sašom Matićem ne krijući da je imala tremu jer je to ostavrenje njenih snova.

Žiri je svoja tri favorita sinoć odabrao, a na našem online glasanju su Suzana Stamenković i Dragan Ranković Bocke za koje možete glasati OVDE.

Ukoliko ste propustili sinoćnu epizodu, klik na video ispod!

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: S. Čumić