Potez Žike Jakšića KOJI ŽIVOT ZNAČI: „Nikada mu to neću zaboraviti!“ (VIDEO)

Atraktivna takmičarka, Dijana Popović, ceo studio je podigla na noge izbvedbom pesme „Veseljak“, za koju je dobila sve pohvale žirija, a pored glasa svi su primetili i stas kojim je zasenila sve prisutne.

a9c5ca7fde3f74d50c3e2c34c30d51acc2c5fbf4

 Nije tajna da Žiku Jakšića poznaje duže od dvadeset godina kada je nastupala sa grupom „Ritam srca“, na šta je i tek kako ponosna.

– Sa Žikom sam radila i stvarno sam srećna zbog toga. On je prvenstveno divan čovek i muzičar i nije se uopšte promenio. Bio je human, pošten i iskren kao i sada imao je uvek želju da pomaže drugima i ja sam mu beskrajno zahvalna zbog ove emisije– rekla je Dijana za Grand Online.

30cea2380fcc3e3219bde5b0bb2c42a91dcf2924

Iz perioda aktivnog druženja i nastupanja sa Jakšićem, pamti mnogo lepih trenutaka , ali i jedan njegov potez koji nikada neće zaboraviti.

– Žika je meni pomogao u Nemačkoj. Kada smo došli,svi smo bili u fazi snalaženja, dobili smo neku muzičku vizu međutim nije to išlo baš kako je trebalo. Nismo imali zdravstveno osiguranje, a morala sam da idem kod doktora– počela je priču pevačica, a zatim ispričala kako je autor i voditelj „Nikad Nije Kasno“ spasio situaciju.

fea9c37e011bb991be739874bfd5c21581cb34de

– Tada je Žika došao na ideju da napravi osiguranje preko jedne žene koja je radila tamo. Ne mogu da vam opišem kako sam se tada osećala, ja njemu to nikada neću zaboraviti. On je napravio nešto što drugi nisu koji su trebalo to da urade. Imao je osećaj za sve nas i bio nam je kao stariji brat i ja ga stvarno cenim i volim kao takvog– iskrena je bila Dijana, čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić