Login/Registracija

Postao otac pre pola godina, a već zna čime će se sin baviti: „Neću imati ništa protiv“

Mnogi tvrde da kada postanete roditelji nemate dovoljno vremena da se posvetite sebi, prijateljima i karijeri. Međutim kod Andrije Miloševića to nije slučaj, a za sve je zadužena dobra organizacija i kompromis sa suprugom Aleksandrom.

– Kod mene nema nikakve razlike između onoga što radim i mog privatnog života. Sve se to prepliće u našoj porodici, privatni život, gluma, pozorište, film. Moja Sandra je takođe glumica. I naš sin Relja će verovatno biti glumac, a možda i reditelj nikad se ne zna. I ja neću imati ništa protiv toga, to vam sada obećavam- istakao je glumac i dodao da se oseća kao da je ugradio rakete na nuklerani pogon budući da piše knjige za decu, glumi, vodi Teatar na Brdu, snima serije i filmove, planira da režira komad koji je napisao, a uz sve to je izuzetno posvećen otac i suprug.

S obzirom da su Andrija i njegova draga prvi put postali roditelji, neprospavane noći i obaveze oko malog Relje prihvataju sa osmehom te ne kriju da su ubrzo postali uhodani trio.

– Kada je vreme za put, putujemo svi zajedno. Mi smo kao voz, lokomotiva sa vagonima. Krenemo, idemo i nema stajanja! Sa Reljom je sve kako treba, super je, ma on je jedan strašan tip! Pomešao je osobine od oboje- otkrio je Milošević.

Nova uloga u kojoj uživa dala mu je dodatnu energiju i motiv da se još više razmaše u umetničkom smislu, a kako tvrdi smatra da je u glumi dosegao nivo da može da napravi plan uloge.

– To ne možete kao mlad glumac jer tada niste svesni dosta toga i nemate potrebne veštine. Sada već mogu da radim šta hoću jer sam doživeo ličnu slobodu, što je za glumca važno da ostvari. Volim ljude, imam širinu, obrazovanje, stalno učim, usavršavam se i gledam na Jutjubu kako su drugi veliki glumci stvarali svoje uloge. Počeo sam da se bavim i transformacijom- ispričao je za „Gloriu“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović