Login/Registracija

Poslednja emisija sezone u duhu Žikinih šala i takmičara koji su produžili život lepim pesmama (VIDEO)

Zbog pandemije korona virusa večeras je emitovana poslednja emisija „Nikad nije kasno“ u ovoj televizijskoj sezoni. Šest takmičara koji su se predstavili u četvrtom krugu uz izbor najboljih pesama priuštili su gledaocima iz regiona poseban muzički užitak. Tokom letnje pauze poželeće da neki od ovih ali i nastupa iz prethodnih epizoda mnogo puta premotaju. 


Pored Tijane Dapčević i Mileta Kitića koji su bili u žiriju, u revijalnom delu sa učesnicima su pevale zvezde Granda Aleksandra Mladenović, Armin Dedić, Sandra Rešić i Dragi Domić. To je doprinelo još boljoj atmosferi u studiju, a iako Žika Jakšić nije bio prisutan iz opravdanih razloga smejali su se njegovim replikama i šalama. 

Jedan od najboljih nastupa priredila je bosanska Adel koja je ukrstila mikrofon i sa Miletom Kitićem OVDE. U rokerskom žanru izdominirao je PR ovog takmičarskog šoua kako ga zove Saša Milošević Mare, a o kome se radi pogledajte OVDE

Iako je prošlo više od godinu dana od njegovog pojavljivanja na sceni Saša Milovanović Saši ostao je skroman, ali i dalje maestralno peva OVDE. Publiku je uspeo da šarmira i šoumen iz Brisela ali i ostali takmičari koji su ostali verni svom načinu pevanja. 


Glasovima stručnog žirija u polufinale su prošli Vladimir Vještić, Adela Turkić i Saša Milovanović Saši, a gledaoci mogu svojim glasom vratiti još dva učesnika putem Fejsbuka OVDE.

Pogledajte poslednju emisiju u ovom televizijskoj sezoni „Nikad nije kasno“:


Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić