Login/Registracija

Posle takmičenja STIŽE ALBUM? “Što pre to da uradiš, nema pevača KAO ŠTO SI TI“

Uprkos tome što se već dva puta pojavio na velikoj sceni šoa “Nikad nije kasno“ takmičar Omer Karalić kaže da nekako nije imao dovoljno vremena da zahvali svima onako kako je želeo, te je priliku iskoristio večeras, pre trećeg nastupa.

– Maretu bih hteo reći da mu zahvaljujem na strpljenju za mene i što me nije pitao mnogo kada mi je bilo najteže, naravno Žiki i svima ostalima. Hvala mnogo– rekao je on odmah na početku.

Željko Vasić iskreno je priznao da do sada nije imao priliku da čuje Omera ali je kroz prikazanu retrospektivu njegovih nastupa zaključio da je sjajan pevač.

– Morate započeti solo karijeru odmah posle ovoga. Neka autorska muzika možda i tako dalje, bez obzira šta će ko reći. Što pre album da objavite- poručio mu je Vasić, na čemu se Omer zahvalio a zatim zapevao prvu pesmu.

Nakon što je otpevao do sada malo izvođenu numeru Halida Bešlića “Snijeovi hladni dolaze“ sve je ostavio bez teksta.

– Bio si veličanstven. Ne znam puno pevača koji tako uspešno pevaju jedan, drugi, treći žanr, osim Željka ovde prisutnog. Ko zna čega sve ima u tebi, ima vremena, mlad si, nemaš ti 47 godina– poručio je iskreno Mare.

– Zato ti ne znaš kakav bi album napravio jer ne znaš da li si pop ili narodni pevaš, je l’ tu muka?- pitao je Vasić.

– Može on kao Željko Samardžić, pola pola. Šta fali- dodao je Mare.

– Neka su mu to najteže muke u životu. Uspeli ste da naježite sve nas i publiku- poručila je Tamara, koja se zatim pridružila Omeru na sceni kao muzička podrška.

Njih dvoje su izveli pesmu “Godinama“, genijalnu duet Ivane Banfić i Dina Merlina i naravno oduševili sve.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac