Login/Registracija

Ponovo su joj ukazali ČAST: Bivša finalistkinja zapevala pred KRALJEVSKOM PORODICOM

Pre nešto manje od dve godine njihova kraljevska visočanstva, princ Filip Karađordjević i princeza Danica, posetili su Vrnjačku banju prilikom čega su dogovorili radove na projektima u oblasti turizma, ekologije i očuvanja kulturne baštine.

I baš tada, na ceremoniji koja je upriličena za njih, organizatori su pozvali bivšu finalistkinju takmičenja “Nikad nije kasno“ Maju Marinković da za članove kraljevske porordice otpeva himnu “Bože pravde“, čime su joj ukazali veliku čast.

– Do tog trenutka je bio oblačan dan, počinjem da pevam himnu i izlazi Sunce i obasjava mene pa sve ostale! Sva sam se naježila, to je bio neki znak, simbolika- ispričala je pevačica tada.

Izgleda da je Maja kao pravi ambasador svog grada, te 2020. godine, ostavila odličan utisak na plemstvo te su je i ove godine pozvali da im ponovo zapeva prilikom posete ženskom fudbalskom klubu “Kraljica Marija“ čiji su pokrovitelji.

– I ovog puta sam pevala himnu “Bože pravde“ a zatim i moju pesmu “Čuda“. Velika je čast što sam baš pred njima otpevala svoju pesmu, nekako mi sve još uvek deluje nestvarno. Nakon toga mi je uručena i zahvalnica što me je posebno dirnulo- rekla je Maja za naš portal.

BONUS VIDEO

Foto: Facebook,
Autor: T. Bogavac