Pogledajte kako izgleda čuvena kafana Miglene Nikolove Megi kojoj je promenila naziv u „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Pevačica Miglena Nikolova Megi proslavila se u osmoj sezoni takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Bugarka nije krila da je svoju karijeru počela još u ranoj mladosti, a nastavila je u Švajcarskoj gde je sa suprugom nakon nekog perioda otvorila kafanu.

MIGLENA NIKOLOVA MEGI 42 GOD. BASEL 11

Čuveni lokal u Bazelu do pre nekoliko meseci nosio je naziv „Kod Miće na piće“, a ime je poneo po pevačicinom suprugu Mići.

Kako se tokom sezone dosta govorilo o njenom privatnom biznisu, idejni tvorac emisije i voditelj Žika Jakšić jednom prilikom je rekao da oni mogu slobodno da promene naziv kafane u „Nikad nije kasno“ što su odmah i učinili.

-Neka se kafana od sada zove „Nikad nije kasno“, evo ja vam dajem sva prava, slobodno možete da promenite ime – rekao je Žika tada nakon što je Megi ispričala da su gosti sami dali novo ime kafani kada se ona pojavila u takmičenju.

MIGLENA NIKOLOVA MEGI FINALE NNK FOTO GRAND 1 ok

Lokal se nalazi na jednoj od centralnih lokacija u Bazelu, a Mića i Megi su operimi sve prema svom ukusu. Ima dovoljno mesta za goste koji tvrde da ova kafana ima posbnu dušu.

Inače, Megi je u emisiji rekla da već godinama nastupa u svojoj kafani zajedno sa suprugom koji se osim ugostiteljstva bavi i muzikom.

megi miglena

Podsetimo, Megi je nakon finala priznala da joj se učešćem u ovoj emisiji ostvario veliki životni san i da dalje nastavlja svoju karijeru u Srbiji.

–Uvek sam želela da gazim na velikoj srpskoj bini. Imala sam prilike da pevam u Bugarskoj, ali mene nekako ne vuče da tamo idem. Porasla sam sa srpskom muzikom, volim ovaj narod i ovu muziku. Hvala Bogu da sam sve ovo mogla da vidim u životu – rekla je Megi u razgovoru za Grand.

BONUS VIDEO – Životna ispovest Sabine Kaltak:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.Milinković