Login/Registracija

POČINJE NARODNO VESELJE: Učesnici „Nikad nije kasno“ kreću na turneju (VIDEO)

Muzičko takmičenje veterana, pored toga što je iznedrio mnoge pevače, pokazalo se i da je sigurna odskočna daska za muzičke talente koji su mislili da je za njihovu karijeru kasno. To su dokazali Kale Dijamant, Milutin Sretenović Sreta, Nihada Kapetanović, Sefćet Hamidović Ringo, Milovan Dučić Mika, Marko Žigmanović i Božidar Radosavljević Boža, koji su zajedničkim snagama došli na ideju da konačno svoju energiju i talenat pokažu od Vardara pa do Triglava.


Upravo ova plejada vanserijskih pevača za nekoliko dana kreće na veliku turneju koja nosi naziv „Narodno veselje“, a koja će se održati u gradovima širom regiona. Na njihovom repertoaru naći će se narodni, rokenrol i pop hitovi, kao i sevdalinke.

„Ovo je moja ekipa koja kreće da radi koncerte po ex Jugoslaviji. Pored standardnih koncerata, radićemo i humanitrne koncerte. Vežite se, polećemo! Skupio sam sjajnu ekipu“, rekao je Kale Dijamant gostujući u emisiji „Halo, halo“.

Ova ekipa sjajnih pevača snimila je i pesmu „Svi za jednog, jedan za sve“, koja najavljuje njihovu turneju po bivšoj Jugi.

https://youtube.com/watch?v=49zyTy1oA7g
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Ankić