Login/Registracija

Pevalo se na RAZNIM JEZICIMA, ali onaj koji su svi razumeli je JEZIK LJUBAVI (VIDEO)

Sinoć smo još jednom poslali poruku celom svetu da su ljubav i muzika dve najvažnije stvari kako naših života tako i emisije “Nikad nije kasno“.

Pesmom “Loco loco“ naše evrovizijske predstavnice, članice grupe “Hurricane“ otvorile su emisiju, a kasnije im se u stolicama za žiri pridružio Dženan Lončarević.


Poslušali smo sedam fantastičnih takmičara koji su nam se predstavljali najrazličitijim muzičkim žanrovima na najrazličitijim jezicima, pa je tako dominirala pesma “Madrugadas“ tačnije španska verzija pesme “Pukni zoro“ koju je takmičarka posvetila preminulom kolegi lekaru, kao i pesma “Anđeo čuvar“ Saše Matića ali na jermenskom. Čista egzotika zar ne?

Naravno uživali smo i uz standradno dobre narodnjake pa otkrili da su pojedinci slavili i noć pre, te došli mamurni u emisiju– Izvinjavam se dragim gledaocima, šta ćeš, dese se nekad i ove stvari- objašnjavao je voditelj Žika Jakšić.


Osim sklapanja prijateljstva i nebrojano mnogo poziva za posao i svirke, učesnici takmičenja još jednom su dokazali da je uz pomoć ovog šoa sve moguće, pa čak i pobediti poroke- Ovo mu je najbolji korak u životu što je ostavio kocku. I ponosna sam što se takmiči u ovako prelepoj emisiji- otkrila je ćerka jednog od takmičara.

A da ova emisija ne može da prođe bez barem jedne ljubavne priče dokaz je iskrena izjava Sanje Vučić vezana za kolegu Dženana Lončarevića. Naime, nakon njegove maestralne izvebe pesme “Bolje da sam druge ljubio“ Lončarevć je pitao Sanju da ga oceni- Zvučaće pristrasno ali moje žene znaju koliko sam ja zaljubljena u Dženana kao lika. A to kakva je pevačina neću da komentarišem, mogu samo da ustanem i odem kući!

Pošto sve što je lepo ima kraj, tako smo i ovu fantastičnu epizodu priveli kraju kada je na žiri pala najteža odluka- koga pustiti dalje.

Oni su odlučili da prolazak u peti krug zaslužuju Željka Jurišić, Ruben Papian i Goran Cvetković dok je publika odabrala Šerifa Husića. Ali još nije kraj! Do kraja današnjeg dana OVDE možete glasati za svog favorita- Miru, Milosavu ili Đeru.

A pošto znamo koliko ste uživali sinoć, ispod vam ostavljamo celu epizodu sa našeg Youtube kanala:

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac