Login/Registracija

PEVAČKI OKRŠAJ DVA ROKERA, a ko je bio bolji? (VIDEO)

Večerašnju emisiju „Nikad nije kasno“ otvorili su takmičari Elvir Ramić Elly i Nebojša Milutinović. Ovaj dvojac borio se u duelu za polufinale takmičenja veterana i to starim, dobrim rokenrolom. Prvi kandidat izveo je numeru „Kada padne noć“ od Riblje Čorbe, a Elvirov nastup ulepšale su njegove ćerke koje su sve vreme igrale na sceni.

„Elvir je opet sjajno pratio ćerku“, našalio se Saša Milošević Mare, a Neda Ukraden na to je dodala: „Bravo, Elvire. Oduševljana sam tvojom energijom i tvojom interpretacijom“.

38ccfabbd24a23bcd1ecf89c2cabffd51c53ae30

Njegovo protivnik, Nebojša Milutinović predstavio se numerom „Da sam ja netko“ od Indexa, a žiri nije štedeo reči hvale za ovog takmičara.

„Bravo, ja ti od srca čestitam“, rekla je Neda Ukraden, dok je Sanja Ilić pohvalio njegov nastup i dodao: „Pevati pesme Davorina Popovića je velika hrabrost“.

„Jedno sjajno izvođenje. Ovo će možda ući u red najboljih izvođenja u ovom serijalu“, prokomentarisao je Saša Milošević Mare.

141be56faf53293250d6f666f391e319d0a8e974

U drugom delu takmičenja, Elvir i Nebojša otpevali su u duetu pesmu „Kad mi dođeš ti“ od Olivera Dragojevića, a njihove nastupe možete da pogledate u videu:

https://youtube.com/watch?v=Fj0BikeLT_M%3Fstart%3D537
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić