Login/Registracija

Pevačica TRPI velike BOLOVE: „Želja za snom je ogromna“

Nagle temperaturne promene sa sobom donose i mnoge boljke. U poslednje vreme mnogi se žale na glavobolju i variranje krvnog pritiska,a  među njima je i Zorica Akerman, nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“.

Posle gotovo mesec dana konstantne migrene, bolova u kostima, nedavno je saznala da boluje i od korona virusa. 

– Ceo januar je prošao u migrenoznim danima, a sa tim se mučim već 20 i neku godinu. Da bi se bolovi zaustavili primala sam deksazon, koji onda nepovoljno utiče na neke druge stvari u organizmu. Oticanje celog tela i jeste veliki problem jer to opterećuje i zglobove – priča Zorica i otkriva da zbog toga nije ni pomislila da je pozitivna na koronu. 

Prvi simptomi su izostalil, ali je svakodnevno umaranje bio jedan od razloga da ode na testiranje. 

– Prva 2,3 dana ni primetila virusnu upalu jer nisam imala temperaturu, već samo promuklost, ali kad sam se testirala, rezultat je bio pozitivan. Od prošle nedelje sam u izolaciji,  ali funkcionišem koliko kad mogu. Mislim da je želja za snom ovih dana dominantna – kaže pevačica čarobnog glasa i nada se da virus neće ostaviti posledice po njen organizam. 

Kako ima velike planove u ovoj godini i što se tiče muzike i umetničkog veza kojim se privatno bavi, nada se da virus neće oslabiti njen ionako oslabljeni imuni sistem i da će iz svega izaći jača nego ikad. 

– Za koji dan idem na kontrolu, pa ću videti šta i kako dalje. A tako sam se radovala ovoj godini… Mada, verujem da će se svi moji planovi ostvariti, i da će ,,dobar,, glas ponovo biti onakav kakav je bio. Na kraju tunela svetlost zablista najvećim intenzitetom – nada se Zorica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić