Login/Registracija

Pevačica se RAZVELA i počela život od nule: „Ne žalim, PONOVO DIŠEM“

Nakon više od deset godina braka, nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, Tatjana Jovanović iz Šapca, definitivno je stavila tačku na ljubav sa Zoranom Jovanovićem sa kojim ima sina.

Odluka o razvodu nije došla preko noći, ali je činjenica da je ostala sama sa decom, ćerkom iz prvog i sinom iz drugog braka, motivisala da krene ispočetka i započne gradnju nove kuće. 

 Ne žalim zbog razvoda, dala sam maksimum od sebe i više od toga, sad ponovo dišem. Najbitnije je da je razvod prošao kako treba, prijateljski smo se razveli i za sad funkcionišemo dobro oko deteta, i to je najvažnije od svega. Naš sin je povremeno kod njega, a povremeno kod mene. Izazovi su tu svaki dan, ali kada si miran u duši i glavi sve je lakše. Krećem baš od nule i dobro mi je – objašnjava Tanja i dodaje da definitivno započinje novu etapu u životu. 

Ideja da započne gradnju kuće na placu svojih roditelja javila se nakon razvoda, a dodatni stimulans dobila je nakon iznenadne dobiti. 

– Uplaćivala sam neko osiguranje godinama, i prošle godine sam to naplatila i onda odlučila da krenem u gradnju, pa šta mi Bog da…Kažu ljudi svako ko je počeo, on je i završio. I što kaže Žika Jakšić, nikad nije kasno da se počne nešto iznova, pa šta bude… Roditelji mi pomažu, tu su i brat, sestra, ali da mi nije tate ne znam kako bih, on mi je glavni nadzorni organ – priča Tanja i optimistično dodaje: 

– I ovo će se završiti, kao i sve što se završi u životu. 

Iako rad sa majstorima nije lak i zahteva veliki napor ali i finansije, pevačica tvrdi da se novi život gradi polako, cigla po ciglu i da je najbitinije da je ovog puta temelje dobro postavila. 

Uporedo sa zidanjem kuće, Tanja nastupa sa bendom po klubovima i raznim veseljima, a mimo toga sprema i iznenađenje za publiku. Kako kaže, ne planira da stane, jer u ovom trenutku to sebi ne sme da dozvoli.

– Sa bendom trenutno snimam jednu duetsku pesmu, mogu samo da vam otkrije da smo pri kraju i da je pop, prava festivalska. Sad radimo neko fotkanja, a verovatno ćemo snimiti i spot. Za sad nema stajanja – zaključuje pevačica. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić