Login/Registracija

Pevač zasukao rukave, pa pokazao svoj dom u čuvenom naselju (FOTO)

Zahvaljujući muzici i mnogobrojnim tezgama pevač Rufat Selim mogao je da bira gde će da sagradi svoju oazu mira, ali je rešio da ostane u predgrađu Skoplja, u čuvenom i najvećem romskom naselju u Evropi.

Nekadašnji učesnik „Nikad nije kasno“ je slobodno vreme iskoristio za uređenje i revnoviranje svog doma u Šutki, u kojoj je jedan od stanovnika bila i Esma Redžepova.

Za Grand Online, pevač je otkrio da je do detalja osmislio enterijer, kao i da zajedno sa majstorima učestvuje u radovima.

– Oduvek mi je bila želja da živim u sređenom domu koji će, pre svega, da bude oaza mira moje porodice, ali nikada nisam razmišljao da ću da napustim svoje naselje u kom sam odrastao i za koje me vežu najlepše uspomene – kaže Rufat i dodaje da je konačno imao slobodnog vremena da zajedno sa majstorima i prijateljima renovira svoj dom. 

– Nekad mikrofon u ruci, danas četka – šali se pevač. 

Ističe da mu nikad nije bilo ispod časti da zasuče rukave i da radi čak i prljave poslove. Kaže to će da čini dokle god bude mogao. 

– Radio sam to i ranije, radim i radiću – kaže Rufat.  

Po njegovoj želji, zid u dnevnom boravku ukrašen je dekorativnim kamenom, dok u samoj sobi preovladavaju nežni tonovi, a posebnu pažnju privlači i stepenište od kovanog gvožđa. Pločama od gipsa uspeo je da spusti plafon i svom domu da novu notu luksuza i elegancije. 

– Još nismo završili, ali većinski radovi su gotovi, što me veoma raduje. Kad imate dobru i organizovanu ekipu sve ide brzo- ponosno kaže Rufat i ističe da se raduje trenutku kada će u svom renoviranom domu ugostiti porodicu i prijatelje. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić