Login/Registracija

Pevač se zaposlio i promenio zanimanje: „Deca rastu, rashodi su veliki“

Kriza izazvana pandemijom korona virusa pogodila je mnoge branše, ali očigledno su najveće gubitke pretrpeli muzičari i ugostitelji. Jedan od njih je i nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, poznati klupski pevač, Dejan Ćosić Dzozef, koji je zbog zabrane javnog okupljanja i rada ugostiteljskih objekata bio primoran da mikrofon okači o klin i vrati se prvobitnom zanimanju.

62203f06b5ad236120be542439b83cb85206addb

Od muzike i dalje ne odustaje, ali je finansijsku situaciju morao da poboljša stalnim zaposlenjem, te se sada radi kao kuvar u jednom beogradskom restoranu.

Svirke su znatno smanjile prihod, što je naravno uticalo i na kućni budžet. A kako deca rastu, tako rastu i rashodi, pa je logično rešenje bilo i zaposlenje, mimo klupskih i vikend tezgi. Ideja da ponovo radim mi se svidela ne samo iz finansijskog razloga, već što je ekipa na poslu prava rokerska, te je atmosfera opuštena – započinje priču Dejan i dodaje da se za sad nije pokajao.

– S obzirom da za sada radim samo prvu smenu, dobro je. Uglavnom pravim doručak varijante kao što su razni omleti, roštilj kobasice- goveđe, ljute, sa sirom, ma razne (smeh). Mada, iskreno da vam kažem ja sam više specijalizovan za kinesku hranu – ističe ovaj iskusni kuvar i tvrdi da je varjaču samo privremeno zamenio za mikrofon. 

91bc86a3a8e2682f1c751561a870891b4e3f4b5d

Danju radi u restoranu, noću nastupa po klubovima i za sad ne planira da zapostavi svoju najveću ljubav, te uporedo sa radom u kuhinji, radi i na novim muzičkim projektima. 

–  Završava se spot pesme „Baby, šta mi radiš ti?“ i mogu vam reći da se to malo odužilo jer sam ga planirao za leto. Sad se nadam da će biti gotov negde na proleće.  Za mene nema odmora, a svi koji žele da se druže sa mnom mogu slobodno da dodji kad Džozefa na doručak- završava Dejan. 

Autor: I. Ankić