Login/Registracija

Pevač se prisetio NAJTEŽEG TRENUTKA: „Noge su mi se odsekle, ćopao sam“

Sa samo osam godina Uroš Živković imao je prvi javni nastup, ali i ogromnu tremu koja je prošla tek nekoliko godina kasnije i to nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“. Iako je na odgovornost i strah na sceni odavno zaboravio na to ga je podsetio nastup jednog od veterana u „Nikad nije kasno“ koji se ove nedelje lavovski borio sa tremom.


– Prvi put je teško- poručio je pevač kandidatu,a  zatim se poistovetio sa njegovim osećanjem i prisetio se svog prvog javnog nastzuoa.

– Ja kad se prvi put pojavio meni su se noge oduzele. Kad sam prvi došao u „Zvezde Granda“, ja sam ćopao, jedna noga mi se skroz odsekla. Vi ste bar na dve noge stigli ovde – hrabrio je Uroš takmičara koji se požalio da je trema udario na njegovo pamćenje, te je u sred nastupa zaboravio tekst. 

– Negde mora da udari – našalio se Živković koji je na prvoj audiciji od treme odbrusio Saši Popoviću.

Njegovi muzički počeci datiraju od najranijeg detinjstva, ali prvi javni nastup pevač je imao 2006. godine u prepunom Sava centru na dečijem festivalu “Čarolija“. Sa pesmom “Ja u kuhinji“ pobrao je sve simpatije, kojih nije manjkalo ni u kasnijim pojavljivanjima. Nekoliko godina kasnije imao je čast da nastupa sa Suzanom Jovanović, a taj nastup možete da pogledate u nastavku.
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić