Login/Registracija

Pevač priredio GALA SLAVLJE za naslednicu, pa se rasplakao: „I SREĆAN SAM I TUŽAN“

Pevač i nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, Saša Milovanović Šaši, napravio je gala proslavu povodom 18. rođendana njegove starije ćerke Jefimije. 

Pored uže rodbine i prijatelja, na veselju se našlo mnogo pevačevih kolega koju bili zaslužni što je slavljenica imala dan za pamćenje i što su gosti sa rođendana otišli s osmehom na licu. 

– Atmosfera je bila za pamćenje i to zahvaljujući mojoj braći koji su mojoj prvoj naslednici ulepšali veselje. Svi su odradili vrhunski svirku počev od Gorana Vukošića koji je napravio fenomenalnu atmosferu, zatim naš Frenk Sinatra, tj Slavko Banjac koji je sve podigao na noge. Osvajači su pokazali zašto su rok bend broj jedan, a pravi šlagvort je bio neumoljivi i nepravazidjeni Srećko Krečar, institucija. Stvarno su napravili odličnu žurku za moje dete – deli utiske Šasi i ističe da je Jefimijin divan dan doživeo zaista emotivno.

Osim što su ga poznate kolege ispoštovale kao dugogodišnjeg saradnika i prijatelja, nije odoleo da svojoj naslednici otpeva omiljene pesme, a prizor oca i ćerke u zagrljaju, dok on peva, mnoge je raznežio.

– Morao sam da joj ispunim želju i njoj, a i sebi. Stvarno sam mnogo srećan, a u isto vreme i malo tužan što je moj prvenac ušla u svet odraslih. Nekako je vreme brzo prošlo. I Jefimija je zapevala na rođendanu i to zajedno sa mojom mlađom ćerkicom. Ma, one su čudo od dece, stvarno su napravile pravu žurku – ponosno kaže pevač koji je sa suprugom Jelenom emotivno i radosno doživeo ćerkino punoletstvo. 

– Potrudili smo se da ispunimo sve njene želje, a morali smo malo da provučemo i naše – šali se Milovanović i otkriva šta su mezimici poklonili za 18. rođendan. 

– Mi smo s uvek bili jednostavna i skromna porodica, ali će se Jefimija našeg poklona sećati zauvek. Nismo želeli da to bude automobil ili nešto od velike materijalne vrednosti, hteli smo da joj ostane nešto u sećanju, pa smo joj uplatili put na Maldive. Mislim da joj se svideo naš poklon, jer kada je videla vaučer vrisnula je od sreće, tako da mislim da smo supruga i ja uboli pravi poklon za nju – zaključuje pevač. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić