Login/Registracija

Pevač GO NA MINUS 110! “Prekrstio sam se 10 PUTA, nisam znao da li ću izaći ŽIV“ (VIDEO)

Folk pevač Dejan Ćirković Ćira spada u grupu muškaraca koja veoma vodi računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu, te mu ni u šestoj deceniji života nije strano da se zarad toga prepusti raznoraznim terapijama.


Za vreme uključenja u emisiju “Grand Magazin“ iz Šutgarta u kome živi, Ćira je pre gledaocima pokazao najdelotvorniji i najkraći put do dobrog zdravlja i to putem krio komore u kojoj je neverovatnih -110 stepeni!

– To je specijalna terapija za organizam koja je jako dobra ali apsolutno za sve. Pomaže lečenju glavobolja, reume, jačanje imuniteta i mnogo drugih stvari– objasnio je Ćira.

Prvi korak jeste ulazak u komoru na -60 stepeni kako bi se telo priviklo na tako ekstremno nisku temperaturu u kojoj se boravi jedan minut, a zatim se temperatura spušta na fascinantnih -110 stepeni, i boravak se produžava još dva minuta.

Idem go kao na plaži, samo što se na glavu stavlja kapa, zatim vunene rukavice, i vunene čarape. Obavezna je i maska na licu da se ne bi direktno udisao taj vazduh koji je jako hladan. Može da se izdrži ta hladnoća, pogotovo što je vazduh suv, drugačije je nego kad je vlažno– rekao je pevač, koji se zatim skinuo i ušao u pomenutu komoru.

Ćira otkriva da mu je ovo jubilarni dvadeseti put kako se podvrgava ovoj vrsti terapije nakon koje se svaki čovek oseća preporođeno, a za najbolje efekte po organizam, preporuka je doći dva puta nedeljno.

– Prvi put kad sam bio imao sam tremu, prekrstio sam se 10 puta da izađem živ! Ali onda sam video kako je osećaj fenomenalan i nastavio sam da dolazim. Sad mogu da poletim, dobije se ogromna snaga nakon ovoga- rekao je pevač po izlasku iz komore.

A kako je sve izgledlao, pogledajte u videu ispod:

Autor: T. Bogavac