Login/Registracija

Pevač CVRKUĆE kao TINEJDŽER: „Bio sam ubeđen da prava LJUBAV NE POSTOJI“

Kažu da je treća sreća, a to je na sopstvenoj koži osetio pevač Jasmin Heinz, nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“.

Nakon dve neuspešna braka, konačno je pravu ljubav pronašao kraj lepe Lejle iz Beča koja je danas glavni „krivac“ što pevač cvrkuće kao tinejdžer, bar tako govore njegove objave na društvenim mrežama. 

Pevač se ne libi da svima pokaže koliko je, posle mnogih ljubavnih neuspeha, srećan i zaljubljen i koliko mu je zanosna crnka promenila život. 

– Svako je od nas kroz život svašta proživeo, padao, ustajao, voleo i za mnoge stvari nadu gubio, ali to je sastavni deo života. Ipak, od dana kada je Lejla zušla u moj život, a nije slučajno, sve se promenilo. Izgleda da je Bog imao dobre planove sa nama, čim mi je Lejlu podario i njenim prisutvom usrećim moju svakodnevnicu – izjavio je pevač i otkrio kako mu je nova partnerka ulepšala život. 

– Pored nje sam osetio šta je prava ljubav, a bio sam ubeđen da prava ljubav ne postoji. Zato, hvala dragom Bogu što je meni poslao, što postoji jedno takvo iskreno biće na ovoj planeti. Ona je moj ponos!

Jasmin je zatim otkrio da je uz novu devojku saznao šta je prava sreća i radost, kao i da svaki novi dan započinje sa osmehom na licu. 

– Bez tebe je život ništa – poručio je svojoj izabranici na društvenim mrežama, što je naišlo na opšte oduševljenje njegovih fanova, budući da muškarcima ovakva priznanja uglavnom baš i nisu svojstvena. 

Inače, Jasmin je nedavno objasnio da mu se susret sa Lejlom dogodio kad se najmanje nadao i kad je doživeo najveće ljubavnbom razočarenje nakon razvoda. 

– Kad bi čovek znao šta ga čeka i kakva mu je sudbina verovatno bi se pripremio na sve to. A ja da sam znao, čekao bih nju do današnjeg dana– kaže pevač koji u petoj deceniji uz Lejlu preživljava novu mladost.

Pevač je svoju devojku zaprosio na dan njenog rođendana, a detalje veridbe podelio je za Grand Online. 

– Ne mogu da vam opišem njenu radost kada sam izvadio prsten i pitao je da li želi da ostatak života provede sa mnom. Bila je vriska i uzbuđenje kao u romantičnim filmovima, toliko je vrištala i plakala od sreće da je i meni suza krenula dok sam je gledao tako srećnu- otkrio je pevač u razgovoru koji možete da vidite OVDE!


Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić