Petar Spasojević pobedom ispunio svoju misiju, a o njegovom prvom nastupu dugo će se pričati: „Svi smo plakali“ (VIDEO)

PETAR SPASOJEVIC 61 GOD. BEOGRAD 27 ok

Petar Spasojević jedan je od pobednika osme sezone „Nikad nije kasno“ je ujedno i veteran čija je života priča slomila srca milionskog auditorijuma i koji je svojim trijumfom učinio veliku stvar za svoju porodicu.

Naime, on je svoje pojavljivanje u šou veterana posvetio svojoj supruzi koja je preminula tokom njegovog učešća, ali on je uprkos velikoj tugi smogao snage da nastavi i zasluženo podigne pehar u finalu gde je proglašen pobednikom od strane stručnog žirija.

Svojim prvim pojavljivanjem u emisiji, Petar je ostavio veliki pečat svojim vokalom i svojom emocijom na koju niko nije ostao imun, a tada je otpevo pesmu „Dušo moja“, koju je posvetio supruzi koja je tada vodila najveću životu bitku.

-Ova emisija je jako važa za našu porodicu, ona je posvećena mojoj mami koja je bolesna, boluje od raka. Tata je ovaj nastup posvetio njoj, ona nije došla danas, ali nas kod kuće čeka i gleda – rekla je tada njegova čerka.

ji 1

Naboj emocija nakon njegova izvedbe dotakao je sve u studiju, pa čak i Mareta koji ume jako dobro da ih sačuva za sebe.

Želim da vam čestitam i da čestitam Vašoj porodici što ima takvog oca. Kada neko pita kako izgleda pravi beogradski šmeker, e ovako izgleda. Bravo Petre– poručio mu je tada predsednik žirija.

-Petre, dao Vam je Bog pored ovako divne dece jedan talenat da možete ovako da otpevate ovakvu pesmu. Ja nemam reči, stvarno sam ganut, najlepše za kraj – rekao je Nenad Manojlović, a onda se kratko nadovezala Bojana Lazić.

Čista emocija, nemam reči svaka vam čast – dodala je voditeljka kroz suze.

Podetimo, Petar je posle finala rekao da je pobedu posvetio pokojnoj supruzi koja mi je bila velika podrška kako u životu, tako i u karijeri.

-To je nešto što puno znači mojoj porodici, ona je dala puno. Zbog nje sam se prijavio, ali nije to neki stav, znam da bi i njoj značilo. Ona je verovala u mene i govorila mi je da sam nabolji, da mi ne treba takmičenje – kaže on i otkriva da ovaj uspeh nije očekivao:

-Kada sam se prijavio, nisam očekivao ovo, planirao sam da dođem do drugog, trećeg kruga. Pevao sam ono što osećam, nisam izmišljao ni sekunde, nisam pravio neke kombinacije. Pevao sam nešto što je duši milo.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić