Login/Registracija

Parapsiholog pre snimanja obišao ceo studio i poručio: „Vidovit sam, evo kakva je energija u GRANDU“

Iz Jermenije, preko Amsterdama pravo na Grandovu scenu stigao je Ruben Papian (58), ezoterista i parapsiholog koji dolazi iz kraljevske porodice i govori pet jezika. 

– Ja sam uvek bio neobičan u ponašanju, u karakteru, u reakcijama. Još kao dete imao sam specifične snove. Muzika je uvek bila tu, a najveća želja mi je bila da budem muzičar – ispričao je Ruben i otkrio da je vidovit i da je stručnjak u tome. 

c6db5f5923c735f9d4769c26c973e11833f6a9c0

Takođe je napomenuo da se bavi proizvodnjom i prodajom Papian gitara, a Žika Jakšić pohvalio se da je imao čast da svira na njoj. 

– To je neverovatno kako se ta gitara srodi sa vašim telom- rekao je Jakšić. Žiri je poželeo da istraži granice materijalnog i nematerijalnog, pa ga je upitao kakva je energija u Grandovom studiju i na mestu žirija. 

– Kad sam došao danas u studio, prvo sam obišao i omirisao sve, i nemojte brinuti – vi ste na sigurnom – rekao je Ruben, pa zapevao pesmu „Still got the blues“. 

4286db9fac0a901050c0065018595d4904d73b35

– Potpuno neočekivano, kao da je neki svetski tenor ušao i otpevao rok baladu. Mislim da Ruben ima svašta da nam ponudi na ovoj sceni – konstatovao je Saša Milošević Mare, dok je Jovana Jelovac izjavila da se na sceni ponaša kao gospodar. 

– Energija je bila odlična- dodala je glumica, a Dejan Petrović se složio sa njom i rekao:

– Od mene samo bravo i svaka čast, to je sve!

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić