Login/Registracija

PAO PRVI POLJUBAC PRED KAMERAMA: Sofra i Sanja pokazali koliko se vole (VIDEO)

Mada je javnost za njihovu vezu saznala tek nedavno, najpopularniji neženja na estradi Aleksandar Sofronijević priznao je da je mirnu luku kraj lepe Sanje Ćulibrk pronašao još pre godinu dana. 

Koliko su srećni i zaljubljeni i nakon godinu dana veze uverili smo se na snimanju ovonedeljne emisije „Zvezde Granda Specijal“, u kojoj su prvi put pred kamerama govorili o njihovoj ljubavi. 

– Sanja i ja pričamo o raznim temama, pa i o braku, ali to su neke teme koje ostaju između nas – rekao je Sofronijević u emisiji i dodao da mu je Sanja najveća podrška u svemu što radi. 

Poznati par otkrio je da su od prvog dana nerazdvojni i da već šest meseci žive zajedno, a da u njihovoj vezi sve pršti od ljubavi i strasti uverili smo se kada je Sofra prišao svojoj izabranici i prvi put je poljubio pred kamerama. 

– Stvarno nam je lepo, ja sam presrećan što je imam uz sebe. Sanja i ja smo se spojili tačno kada je trebalo, kada su zvezde rekle i ovo je idealno- reao je nedavno Sofra za Grand Online.

Ovo je samo najava onoga što ćete videti u nedelju od 13 časova, kada se emituje emisija „Zvezde Granda Specijal“ u kojoj ćete saznati detalje veze trenutno najpopularnijeg para.  

……

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić