Login/Registracija

PALO PRIZNANJE! Aleksandra Mladenović ZALJUBLJENA, do godine stiže i BEBA (VIDEO)

Kada je u prošloj emisiji “Nikad nije kasno“ takmičarka Vesna Damnjanović otkrila da je zbog Aleksandre Mladenović konačno pronašla ljubav, Žiku Jakšića zanimalo je samo jedno- da li je i Aleksandra bila te sreće?

Jakšić je insistirao da mu zvezda “Granda“ prizna da li ima dečka što je ona, nakon serije njegovih pitanja, i učinila.

– Mislila sam da ne pričam ali što da ti ne kažem, eto zaljubljena sam! – priznala je Alekandra, da bi odmah nakon toga usledilo i ono najvažnije pitanje o stupanju u brak.

– Neću sad da se udajem, još sam mlada, prvo karijera i posao. Moram da radim bre Žiko– odbrusila je voditelju.

Međutim, Žika nije mogao da ostane imun na njenu izjavu te joj poručio da pod hitno poradi na tome da ostane u drugom stanju.

– Kad zatrudniš, realno možeš da pevaš do 4. meseca i to ti je jedno godinu dana pauze. Sad ima puno posla oko leta, znači tu već možete u maju da se angažujete, pa ostaneš trudna u septembru pa tamo da se porodiš u martu, dok se oporaviš to je jun i u julu počneš da radiš- isplanirao je Žika u Mladenovićkino ime.

– Evo da odradim sezonu pa ćemo da vidimo! Žiko, još je na probnom testu, prvo moram da vidim da li je pravi– pravdala se Aleksandra pa odlučila da se reši Žike tako što je priču prebacila na kumu Vanju Mijatović uz objašnjenje da prvo čeka njenu svadbu i dete.

Celu priču pogledajte u videu ispod:

……

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac