Login/Registracija

PAKAO POROKA! Iskrena ispovest Zorice Erić: „Dotakla sam dno! Moja deca nisu imala odeću, a ja sam bila u raspadu“ (VIDEO)

Zorica Erić šokirala je javnost priznanjem da je bila zavisnik od droge i alkohola. Ova pevačica jedna je od retkih takmičara šoua „Nikad nije kasno“ koja je javno priznala da se borila sa bolestima zavisnosti i ispričala da je zbog poroka prošla kroz pakao.

U razgovoru za Grand. Online Zorica se prisetila perioda kada je počela da konzumira alkohol i drogu.

– Mi svi pevači volimo da  cugnemo neku, da „opustimo“ grlo, pa od opuštanja glasnih žica krenete sve više i više. Spletom nekih čudnih okolnosti kasnije sam došla i do narkotika. Jedno pet godina sam bila u haosu i raspadu, a kad sam videla da se porodica raspada, rešila sam da stavim tačku. Od 3. juna sam na lečenju i bukvalno nikad više nisam probala ništa od alkohola i narkotika – počela je svoju priču Zorica, a zatim otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog poroka.

– Dotakla sam dno! Gubila sam emociju prema deci, suprugu, samo sam bila usmerena ka svom ličnom zadovoljstvu. Moja porodica je patila, a mene to nije zanimalo. Moja deca nisu imala odeću da nose, ali sam ja trošila pare na gluposti – rekla je Zorica .  

Zašto svojim ćerkama nije želela da se javi, zbog čega danima nije dolazila kući i kako je to uticalo na njen posao, saznajte u videu:

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić