Login/Registracija

Ovo se RETKO viđa: Žika i Tanja u SUZAMA zbog nastupa takmičara

Predstavnici prave, dobre pop muzike Boban Canevski iz Skoplja i Vitoslav Jazbinšek iz Sokobanje, sa razlogom su večeras izabrani za dueliste u četvrtom krugu.

Nakon odgledani retrospektive njihovih sjajnih nastupa do sada, na scenu je prvi kročio Boban koji je otkrio da se oseća vrlo lepo i raspoloženo iako je otpevao jednu od najemotivnijih pesama Zdravka Čolića “Kao moja mati“.

Uz pratnju orkestra Ace Sofronijevića, kao i gostujućeg gudačkog kvarteta, Canevski je na velikoj sceni doneo pravu magiju svojim glasom i interpretacijom, pa rasplakao pojedniče članove žirija i publike, što je rezultiralo ovacijama koje su trajale minutima.

– Bobane ti si me večeras ganuo ovom pesmom, suze su mi krenule naročito rečenicom: “Kad ti jednom srce slome“…- poručila je uplakana Tanja, zbog koje se rasplakao i Žika Jakšić.

– Nemoj sad i ti da plačeš, ja ću se rasplakati još više- dodala je pevačica.

– Puno kustosa sam upoznao a vi ste najbolji pevač kustos– kratko je dodao Frano.

Mare takođe nije krio oduševljenje ovom interpretacijom iako je po njegovom mišljenju teško dostići nešto što u originalu izvodi jedan jedini Zdravko Čolić.

– Ja ne verujem u tipove koji osporavaju ovu pesmu pošto je pogrešno tumače. Njena misija je čista a Čola je neko ko je po meni najbolji pop pevač svih vremena i velika je hrabrost pevati ovu pesmu ali ja ti čestitam jer si to odradio maestralno- rekao je Milošević.

Iako je bilo teško nadmašiti ovakav nastup, sjajni Vitas je samouvereno kročio na scenu pa pokazao da je dorastao zadatku i to pesmom “Ostala si uvek ista“.

– Tom Džons? Još samo malo da se raskopča. Sjajan glas imate ali malo omekšajte korake, stegnuti ste, tvrdi- komentarisao je Frano.

– Vitoslave, izgledate super! Svaka vam čast na svemu, a po onome što čitam o vama, imaćete dug život. Što se pevanja tiče svojstveni ste, jako mi se dopadaju visoki tonovi kada ih pevate- jasno je poručila Tanja.

– Šta da kažem, ostao si uvek isti. Uvek nam doneseš puno radosti, sjajno- iskren je bio Mare.

Oduševljeni žiri ipak je morao da donese odluku o tome ko ide dalje, te je rezultat ovog duela bio četiri jedan za Bobana, koga su nagradili svi osim Mareta, koji je svoj glas dao Vitasu.

 

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac