Login/Registracija

OVAKO JE SVE POČELO Sa pet godina je pevala na televiziji, a onda je usledio PREOKRET

Prilikom prvog predstavlja pred ekipom emisije „Nikad nije kasno“ Anka Pecnik bila je izuzetno uzbuđena i srećna što je postala deo ovog muzičkog šoua.

Njeni snovi o pevačkoj karijeri datiraju još od malih nogu, što je takmičarka potvrdila već prilikom prvog pojavljivanja na Grandovoj sceni.


– Već sa tri godine je krenula moja ljubav prema muzici. Sećam se, bila sam sa majkom u crkvi, tačno se sećam, bio je neki koncert u crkvi. Odmah sam joj rekla da želim da stojim na stolici ispred svih i da pevam. Već sa pet godina sam zapevala prvi put na televiziji. Tada me je pronašao jedan učitelj u školi. Video je da imam potencijala, da sam vrcava, drugačija, bar su mi tako ispričali- otkrila je takmičarka prilikom prvog upoznavanja sa publikom.


Svoje ambicije i želje krenula je da ispunjava korak po korak, a ništa nije ni slutilo da će jednog dana sve stati uprkos neverovatnom talentu koji je krasio.

– Pred kraj druge godine srednje škole sam se mnogo zaljubila i rešila da odem u Austriju, ali ne kako to rade normalni ljudi, nego kako to radi jedna vodolija, na neobičan način i sakrivena u kolima otišla tamo- ispričala je.


Pozitivna energija i širok osmeh, Ankin su zaštitni znak koji su je krasili tokom deset meseci neverovatne borbe, a na samom početku, baš kao što je priznala, nije ni sanjala da če gogurati do spektakularnog finala.

– Očekujem druženje i da stanem na tu velelepnu binu, da osetim tu energiju i to nešto od publike. Ipak na takvoj bini još nisam bila- govorila je na samom startu takmičenja.


Podsetimo, „Ljubav je samo reč“, bio je Ankin izbor za prvo predstavljanje kada je, svojom interpretacijom, dovela žiri do suza.

– Nesporno je da divno izgledate da divno izgledate, da volite scenu, i da scena voli vas, ali ja sam više gledao u vaše srce- poručio je tada Keba, a Žika je dobacio kako je takmičarka rasplakala pevača.

BONUS VIDEO

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović