Login/Registracija

OVA TAKMIČARKA IMA ONO NEŠTO! Mare: „Preskačeš rampu stalno“

Jedna od originalnijih takmičarki šoua „Nikad nije kasno“, Lidija Domazet ponovo je imala upečatljiv i jedinstven nastup u četvrtom krugu takmičenja. Ova takmičarka prvo je iznenadila i oduševila stručni žiri replikom iz serije „Vruć vetar“, a zatim i izvođenjem pesme „Deca Pireja“ Lole Novaković.

TAKMIČARKA KOJA RUŠI PREDRASUDE: Nećete verovati kad čujete koliko pirsinga ima, ali i kad je uradila prvu tetovažu (VIDEO)

Nakon maestralnog nastupa, žiri nije štedeo reči hvale za ovu takmičarku.

„Svi kažemo bravo“, vikala je Danijela Buzurović, a zajedno sa Lidijom zapevala deo pesme, koju je napisao Đorđe Marjanović.

„Lidija je definitivno neko ko ima to nešto više, preskače rampu, što se kaže. To je odnos sa publikom i izbor pesama i način na koji to izvodi. Ma, zaista sjajno“, prokomentarisao je oduševljeno Saša Milošević Mare.

Nakon sjajnih komentara žirija, Lidija je u revijalnom delu zapevala sa Željkom Vasićem i izvođenjem pesme „Za ljubav treba imat’ dušu“ podigla ceo studio na noge.

POGLEDAJTE I:

IMA NEKA TAJNA VEZA: Ova baka je zbog unuka spremna na sve, a evo kako on doživljava što se ona takmiči u šouu veterana (VIDEO)

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić