Osvanuo najvažniji dan u životu Hameta Nalića: „Sve je prošlo kao tren“

muhamed
Fejsbuk/Valter Tuzlanski

Nekadašnji finalista šoua „Nikad nije kasno“, Muhamed Hame Nalić, danas ima veliki razlog za slavlje i ne može da sakrije sreću, povodom čega se i oglasio na društvenim mrežama.

Naime, njegova najmlađa mezimica Hana danas je postala punoletna, a ponosni tata eviocirao je uspomene na dan kada je ušetala u njegov život i istakao koliko je srećan što je dočekao njen 18. rođendan.

-Sve je prošlo kao tren. Godine za godinom i evo tu smo. Ti više nisi ona mala devojčica što osmehom led topi. Sad tvoj pogled nebo otvara. Sretan 18. rođendan, mezimice želi ti ti tvoj ćale – poručio je Hame, nakon čega su čestitke i lepe reči počele da se nižu.

hame cerka
Fejsbuk

Mnogi su pored lepih želja, ponosnom tati poručili da je pravi srećnik jer je Hana izraslava u pametnu i lepu devojku.

Inače, Hame ima i sina iz prvog braka, koji je pre tri godine postao otac, a pevač po drugi put deda, što mu je najvažnija i nasjrećnija uloga u životu.

Nalić je pre desetak godina doživeo je infarkt, nakon čega mu je ugrađen prvi bajpas, a danas živi sa čak četiri bajpasa. Pre godinu dana borio se za život, kada je hitno hospitalizovan usled začepljenja presađenog krvog suda.

-Moram na koronarografiju. Bio sam na CT skeneru, pa ne valja nalaz, začepili se bajpasi, ali biće dobro – izjavio je tada Hame koji ni u najtežim trenucima nije izgubio volju i snagu. Samo mesec dana nakon hospitalizacije pevač je proslavio 53. rođendan u bolnici.

-Moram pomenuti da ovaj i sledeće rođendane slavim zahvaljujući doktorima Medini, Mustafi, Mugdimu i svim zaposlenim kardiovaskularnog i invazivnog odelenja, njihovom neverovatnom negom, velikom podrškom moje porodice, i naravno vas. Hvala vam za još jedan život – izjavio je pevač, što je naišlo na oduševljenje njegovih fanova koji su mu poruči da im je drago što se opravio i poželeli mu još mnogo srećnih i raspevanih godina. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić