Login/Registracija

Ostaću sa Rašom sve i da nikad ne dobijemo dete! Iskrena ispovest Goce Tržan o borbi za potomstvo (FOTO)

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković nedavno su proslavili 9 godina ljubavi, a sve o tome kako su se upoznali pročitajte OVDE.

Pevačica važi za osobu koja nema dlake na jeziku i poznata je po svojoj iskrenosti, te se ni ovog puta nije libila da javno progovori o borbi za potomstvo.

Raša i ona trenutno prolaze kroz proces vantelesne oplodnje a evo kako se osećaju- Raša i ja dobro podnosimo proces vantelesne oplodnje, jaki smo psihički, ali fizički mi nije lako zbog hormonske terapije na kojoj sam. Mi žene smo u stanju da pomerimo brda i doline da ostvarimo svoj cilj, a moj je da Raši rodim dete– rekla je pevačica za Hit Informer.

Ona iz prvog braka ima ćerku Lenu, u čije je vaspitanje uključen Raša i to u istoj meri kao Goca- On je nju prihvatio kao da je njegova. Roditelji su ti oni koji su te odgajili, a ne oni koji su te napravili. Bez obzira na sve to, ja imam veliku potrebu da imam dete i sa čovekom kog volim.


Goca se ne obazire na prepreke i kaže da će preskočiti svaku a na pomisao dane uspeju u borbi za dete ona kaže- Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu. Neću ga ostaviti sve i da sada opet ne ostanem u drugom stanju.

POGLEDAJTE:

Raša se u Gocu zaljubio ČIM JU JE UGLEDAO A ONA MU SE SMEJALA! Danas, slave 9 godina ljubavi (FOTO)

GOCA TRŽAN se oglasila sa klinike za vantelesnu oplodnju i uputila poruku svim očevima!

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac