Login/Registracija

ORIGINALNO Lenče i Goran Kukić dobili nesvakidašnji poklon

Otkako su se pojavili u muzičkom talent šouu „Nikad nije kasno“, na adresu supružnika i pevača Lenče i Gorana Kukića svakodnevno stižu pokloni od fanova kao znak podrške. Međutim, jedan ih je ovih dana ostavio gotovo bez teksta. Naime, bračni par iz Nemačke poklonio im je originalnii poklon, televizor koji na sebi ima logo takmičenja u kom su Kukiću odneli pobedu.

82ec15ae8788d7bc64440d145dca992d0e947f31

„Naši prijatelji i najveća podrška, Sabina i Time su nas baš iznenadili i u znak zahvalnosti za lepe pesme koje smo pevali u takmičenju poklonili su nam televizor koji su specijalno uradili za nas“, otkriva Goran i sa osmehom dodaje da ga ovakvi gestovi uvek dirnu, ali i da mu reči podrške širom sveta mnogo više znače, pogotovo u ovim teškim vremenima. 

Srećan što svojim glasom i emocijom često ume da razneži i usreći ljude, priznaje da ga posebno raduje što je zahvaljujući emisiji „Nikad nije kasno“ proširio svoju publiku i van granica Srbije i Makedonije.

57a91aa6a1f53044b41664e0cb16cafe1540725c

„Iz celog sveta nam ljudi šalju poruke podrške. U Nemačkoj se slušamo svaki dan, i dalje se prate reprize Nikad nije kasno i slušaju se pesme koje smo Lenče i ja otpevali“, kaže Kukić s nadom da će uskoro svoje fanove obradovati i nekom svojom pesmom, budući da su sve nastupe odložili za narednu godinu. 

„Za sad ne radimo svirke zbog korone, sve smo odložili za 2021. godinu. Ali mogu da se pohvalim da smo dobro i da u Strumici već radimo u studiju i spremamo nove pesme.“

POGLEDAJTE I

Pre godinu dana za nju je saznao CEO REGION, a danas ponosno poručuje da je SREĆNICA

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić