ONI VEČERAS PROBIJAJU LED: Upoznajte RASPEVANE takmičare prve emisije NIKAD NIJE KASNO (VIDEO)

Večeras u 21 čas startuje osma po redu sezona najemotivnijeg šoua „Nikad nije kasno“ u kom će svoju šansu okušali novi talentovani pevači amateri. 

Šansa za ostvarenje davnosanjanih snova i novi muzički početak večeras će biti pružena pevačima širom sveta koji su se osmelili da stanu na veliku Grandovu scenu i budni dosanjaju svoj najveći san. 

6b9ed3447c976c88ee6e8bbf14ea155bee8b5e39

U nastavku otkrivamo ko su oni, čime se bave, ali i zašto su se prijavili za „Nikad nije kasno“. 

Snežana Trifunović iz Lazarevca ima 45 godina i radi kao vaspitačica u jednom vrtiću, dok sa bendom povremeno nastupa. Njenu mladalačku muzičku karijeru je prekinula udaja, zatim i trudnoća, nakon čega je rešila da se posveti isključivo sinu. 

Ipak, neostvarena želja bila je da postane glumica, dok o pevanju mašta tek u petoj deceniji. Inače je razvedena i živi sa sinom Savom za koga kaže da joj je najveći uspeh u životu. Učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da se predstavi široj publici i da upozna nove ljude iz čitavog sveta.

2db57184e563d07021ba91ef4ecadba00255ad0d

Edvin Husarić Edo ima 50 godina, dolazi iz Srebrenika, a muzikom se aktivno bavi već 23 godine. Osim toga, njegova velika ljubav je fudbal koji je igrao do pre nekoliko godina i za koji mnogi kažu da ima veliki talenat.

Završio je srednju elektrotehničku školu, a neostvarena želja mu je da završi isti fakultet. Oženjen je i ima dve ćerke, dok učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da pokaže svoj talenat ljudima širom sveta, obzirom da se ova emisija gleda na svim kontinentima.

77155c07c15083f4c870fb3ff740aef96b07d816

Nathalie Prijović ima 47 godina, rođena je u Francuskoj, a od 2004. godine živi u Kovinu. Potiče iz mešovitog braka, od oca Srbina i majke Francuskinje, ali je svoj život odlučila da nastavi u Srbiji, gde je i upoznala sadašnjeg supruga sa kojim ima tri ćerke.

Muzikom se bavi od svoje pete godine, a završila je srednju muzičku školu, odsek violina. Jedno vreme je aktivno nastupala, ali se u poslednjih nekoliko godina povukla sa scene.

Trenutno piše knjigu na francuskom jeziku, a trudi se sa usavrši srpski, s obzirom da ga nije govorila sve do povratka u Srbiju.

Miroslav Aleksić Aleksa (66) kaže  da je njegov život kao stvaren za film. Ženio se nekoliko puta, a ima nameru da se oženi ponovo.Inače, dolazi iz Kragujevca, a muzikom se bavi čitav život, mada je nekoliko puta odustajao od mikrofona, a uzrok tome je bila ljubomora žena sa kojima je bio u braku.

Za učešće u takmičenju ga je prijavio sin, te se i sam iznenadio pozivom za emisiju. Inače je nastupao sa velikim zvezdama naše estrade, a paralelno sa pevanjem radio je u preduzeću „Zastava“.

ad1bb9a1289e8df38b70f78ae283ed7e91b1a17c

Danče Josifoska dolazi iz Skoplja ima 54 godine. Aktivno se bavi pevanjem od svoje 42. godine i od tada nastupa po lokalima i zabavama.

Završila je nižu muzičku školu, ali nije nastavila dalje muzičko obrazovanje. U mladosti je nastupala, ali se sa 18 godina udala i dobila decu, pa je odlučila da ostavi mikrofon i da se posveti porodičnim obavezama.

Udata je i ima dva sina koji su njoj najveća podrška. Oni su odrasli i imaju svoje porodice, a ona želi da nastavi tamo gde je stala. Učešćem u emisiji „Nikad nije kasnio“ želi da se pokaže u najboljem svetlu i da po mogućstvu stigne do finala. 

8b110e62c55f9f4ae6fbf70834f3ed3f642a32d2Robert Stone ima 53 godine dolazi iz Danske, a rođen je u Splitu. Do svoje četrvrte godine bio je u domu za nezbrinutu decu kada je usvojen. Biološkog oca nikada nije upoznao, a majku je video prvi put tek kada je imao 25 godina. Kaže da nije ljut na nju jer razume tadašnje vreme i da je ona morala tako da uradi, a po njegovom životu i odrastanju u domu napisana je knjiga. 

Učestvovao je u nekoliko talent-šou programa u Danskoj, ali ističe da nigde nije kao u emisiji „Nikad nije kasno“. Razveden je i ima blizance. Učešćem u emisiji želi da se predstavi što bolje ljudima iz regiona.

d94eace4d8c70d9b79cffff2b97c1b898112ee2e

Pred početak novog serijala priznali su da nemaju tremu, ali imaju veliku odgovornost da sve prođe kako treba. Zato su se pred našim kamera zagrejali, a kako drugačije nego pesmom.

U videu ispod poslušajte kako zvuče takmičari koji će večeras da probiju led. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić