Oni večeras pevaju za vas: Pripremite se za lavinu emocija i neodoljiv muzički program

TAKMICARI NNK NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 1

Večeras vas kako ste to do sada i navikli kada je muzička emisija „Nikad nije kasno“ u pitanju očekuje sjajan provod, lavina emocija i pet sjajnih veterana koji će se potruditi da samo zbog vas ovo veče bude muzička čarolija.

Na velikoj sceni večeras će zapevati Jasminka Dujmović, Vladimir Stanković Vladica, Snežana Trifunović, Nermin Kalić Nero i Oliver Roland.

Jasminka iz Zagreba oduvek je maštala da svojim glasom zabavlja publiku, ali joj je majka branila da se bavi pevanjem i da kroči u kafanu. Ona je ipak nalazila rešenje – beg od kuće. Iako je kuburila sa kilogramima veteranak je odlučila da radi na sebi, a trud se i te kako isplatio što će biti primetno i večeras.

Pored stasa Jasminki će poći za rukom da na sebe skrene pažnju i neobičnim kikicama, dok će Vladica i večeras oduševiti žiri i publiku jedinstvenom emocijom koju emituje dok izvodi numere uz flautu koja je postala njegov zaštitni znak u ovom takmičenju.

ORKESTAR NIKAD NIJE KASNO SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 4

Snežana Trifunović večeras će posebno pleniti harizmom, a svima će za oko zapasti njena damska odevna kombinacija i scenski pokreti.

Nero koji je godinama strpljivo čekao svojih pet minuta da svima pokaže raskošni talenat ni večeras ne odustaje od nardonjaka u kojima se najbolje snalazi. Sa druge strane, znamo da Oliver Roland preferira rok zvuk, a svojom potresnom životnom pričom o bratu rasplako je gledaoce širom regiona. Da li će vas opet dovesti do suza, saznaćete večera, a mi vam garantujemo sjajan provod uz omiljeni muzički šou.

ZIRI NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 6 ok

Pored veterana, u ovoj epizodi komentarima, šalama i dosetkama zabaviće vas članovi stručnog žirija, voditeljka Bojana Lazić, pevač Nenad Manojlović i naravno predsednik Saša Milošević Mare, kao i vaši omiljeni domaćini Drgana Katić i Žika Jakšić.

ZIRI NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 14 ok 1
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk