Login/Registracija

Ona je NOVA ROZGA!

Za nju kažu da je žena u najboljim godinama. Baš tako glasi i naziv prve pesme u karijeri Klaudije Klanac Pušković, nekadašnje učesnice šoua „Nikad nije kasno“, koja je pojavljivanjem u takmičenju osvojila mnogobrojne simpatije publike. 

Učešećem u popularnom šouu je ostvarila davnosanjani san da se u petoj deceniji okuša u muzici, a nastavila ga je saradnjom sa proverenom ekipom hitmejkera koji su napisali njen prvenac, kao i produkcijskim timom na čelu sa mladim Dušanom Šljivićem koji je ekranizovao „Ženu u najboljim godinama“.

Muziku i tekst za njen novi singl je napisao hitmejker i član žirija „Nikad nije kasno“, Saša Milošević Mare, a lepa Novosađanka za Grand Online otkrila je kako je bilo sarađivati sa njim, budući da je do skoro ocenjivao u takmičenju.

– Mare me je oduševio i kao čovek i kao vrhunski kompozitor i tekstopisac. Stvarno je bilo divno sarađivati sa njim i učiti od njega. Divne savete sam dobila još tokom takmičenja, a usvojila sam ih u svom prvom muzičkom projektu koji će premijeru doživeti sutra, baš na moj rođendan i to u 12 časova na Grandovom Jutjub kanalu – ponosno kaže Klaudija i dodaje da se, iako nema iskustva, odlično snašla na snimanju spota.

– Samu sebe sam iznenadila i mislim da sam se dobro snašla. Bila je divna atmosfera na snimanju, a verujem da su tome doprineli i moji prijatelji, ali i najbolja ekipa na čelu sa fantastičnim Dušanom Šljivićem – kaže ona. 

Kako je za novi poslovni poduhvat angažovala ekipu koja uvek dobija, tako su joj i očekivanja velika. 

– Pesma je brza, mediteranska i po mišljenju autora i muzičkih stručnjaka imamo hit. Vesela je, pozitivna i podseća na more i neke divne prošle dane – s osmehom kaže i nastavlja: 

– Mnogi koji su je čuli kažu da podseća na nekadašnji „Magazin“, a na samom snimanju spotu direktor Grand televizije Goran Šljivić je prokomentarisao „0vo je naša Rozga’. Tako nešto može samo da vam prija i da vam elana i snage da budete što bolji i kao takvi se predstavite publici.

POGLEDAJTE I

BEZ DIJETE Smršala 15 kilograma za mesec dana! „Preporodila sam se“, tvrdi Klaudija

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić