Login/Registracija

Oduvala „Ciganku“, Žika Jakšić vikao „Čudo! Koliko vatre ima u njoj“

Imam utisak da došlo moje vreme, sazrela sam i osećam da je ovo pravi trenutak! Upravo ovom rečenicom počela je svoju životnu priču Kristina Vinčić (41) iz Beograda koja se u „Nikad nije kasno“ predstavila kao samohrana majka, koja se nikada profesionalno nije bavila muzikom, iako je završila nižu Muzičku školu.

Na početku pete decenije Kristina je rešila da se ozbiljnije posveti muzici, zbog čega se i prijavila za popularni talent šou, a žiri i Žiku Jakšića odmah je osvojila pozitivnim stavom, ali i izgledom.

87aa95f3c0552d69c7cc71d1b045a8122b416d40

U razgovoru sa Jakšićem Kristina je priznala da žali što nema još jedno dete, kao i da je srećno razvedena i da je bivši suprug podržava u svemu što radi.

. – Nekad je puno bolji razvod od lošeg braka. Moj bivši supug i ja samo danas mnogo bolji prijatelji, nego što smo bili supružnici. Danas uživamo u odgajanju našeg sina – rekla je Kristina, a žiri je pohvalio njenu energiju i optimizam koji se, kako su rekli, vidi na kilometar.a94c4bfc26e0f2d7b9ed3909ebe30a108d7d644d

U takmičenju veterana predstavila se pesmom „Ciganka sam mala“, a tokom nastupa Jakšić nije mogao da sakrije svoje oduševljenje. – Koliko vatre ima u njoj! Čudo! Kakva energija, preslatka je – konstatovao je Jakšić, a žiri se složio sa njim.

– Bilo Vas je lepo gledati kako uživate, a to je poenta svega. Stvarno nam je bilo lepo – rekla je oduševljeno Danijela Martinović.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić