Odnela TROSTRUKU pobedu u takmičenju, pa priznala: „Bila sam prava MUŠKARAČA“ (FOTO)

Bojana B kao mala

Koliko je publika zavolela pevačicu Bojanu Barjaktarević govorio to da je odnela trostruku pobedu u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Ova bivša veteranka se čitav život bavi muzikom, ali ju je šira javnost mnogo bolje upoznala baš u ovom takmičenju gde je ostavila sve bez daha svojim pevanjem.

O njenom privatnom životu se malo zna i Bojana se trudi da najintimnije detalje sačuva samo za sebe, ali je u prvom pijavljivanju u popularnoj emisiji otkrila kakva je bila kao dete i sa auditorijumom tada je podelila nekoliko porodičnih fotografija.

U svom profilu objasnila je kakva je bila kao mala devojčica, a iz njenje priče mnogi ne mogu da povežu tu Bojanu sa ovom sada.

Bojana B kao mala 2

-Bila sam nemoguće dete, ne postoji drvo na koje se ja nisam popela. Čak sam se i na dalekovode za struju pela. Uvek sam bila muškarača, družila sam se sa muškim društvom uvek, iglala sam fudbal. Mene je sve to više interesovalo više nego lutke i takve neke stvari – rekla je Bojana tada.

Podsetimo, Bojana je nedavno za naš portal iskreno govorila o borbi sa opakom bolešću koju vodi treći put. Iako je ovaj put težak, pevačica ne skida osmeh sa lica i kako kaže uvek pozitivno misli.

– Hvala Bogu ja sam uvek odlično, uvek sam pozitivna. Prošla sam hemoterapiju, sada je na redu zračenje. Ja sam to prihvatila, tako je- kako je, moram da se lečim i da slušam. Radim bez obzira na sve, radila sam i dok sam bila na hemioterapiji. Ne znam zbog čega se ovo dogodilo treći put – kazala je ona.

BONUS VIDEO Bojana Barjaktarević nakon pobede: „Ovo je i šok i radost“

Foto: youtube/nikad nije kasno,
Autor: A. Milinković