Od uličnog svirača, profesora muzike do zvezde šoua veterana

Ja sam profesor muzike, a zatim sam estradni umetnik. Upravo ovom rečenicom predstavio se Kiril Kotevski (57) iz Niša, bivši ulični svirač i profesor muzičkog vaspitanja.

Ovaj takmičar otkrio je da je sa diplomom Muzičke akademije čak deset godina nastupao kao ulični svirač u Minhenu, gde je svojim bendom osvojio prvo mesto na festivalu Ulčinih bendova u Nemačkoj.

c544876d2c6199eb1c09abae5a2e20fa3f8e5242

Od malena se bavi muzikom, a na pitanje zašto do sad ništa nije uradio odgovara: Nisam postao veliko ime jer kad sam počeo da idem na festivale, ja sam se zaljubio i iz Makedonije došao u Srbiju.

Kril je objasnio da su ga žene iz Srbije osvojile jer mogu više poslova da rade odjednom.

– Pa gde su te žene? Iako ne planiram treći put da se ženi, ali nađi mi jednu da može da radi četiri posla, a ja da ležim – našalio se Žika. 

U takmičenju se predstavio pesmom „Zar se nismo shvatili“ Zdravka Čolića. 

– Ja sam negde totalno odlutala, odveli ste me baš daleko. Ne znam da li se ovde komentariše pevanje ili uživanje. Oduševljena sam – prokomentarisala je Džejla, dok je Pejović dodao da je ispunio njegova očekivanja. 

– Drago mi je što je Čolu otpevao na svoj način, nije se trudio da imitira i to mi se dopalo – rekao je Pejović, dok je Mare prokomentarisao da ima specifičan glas. 

35c2016d25e2062cdb38088f2905bfaca8cc03da

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić