Login/Registracija

OD SKROMNIH I NEOSTVARENIH ŽELJA DO VELIKE SCENE I POPULARNOSTI: Oni se večeras bore za prolazak u treći krug (VIDEO)

TAKMICARI NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 7

Drugi krug šoua „Nikad nije kasno“ polako se privodi kraju i donosi pregršt zabave, žanrovski različitu muziku i lavinu emociju koju sa sobom nose nesuđene zvezde, pevači koji u poznim godinama budni sanjaju svoje snove.

Večerašnja emisija veterana biće baš u znaku njihovih životnih priča, ali i ostvarenja snova koje će dosanjati na velikoj Grandovoj sceni.

U nastavku pogledajte ko su večerašnji takmičari koji će se boriti za prolazak u treće kolo takmičenja veterana.

IMG 4218 1

Dejan Drašković (49) iz Herceg Novog je po struci diplomirani inženjer pomorstva, dok je zvanje magistra ekonomskih nauka stekao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici 2010 godine.

Kako kaže, muzičku školu nije završio jer je odustao na petoj godini, a radi u Upravi prihoda i carine Crne Gore.

Oženjen je i otac je četiri ćerke Dejane, Doroteje, Milene i Magdalene. Svira nekoliko instrumenata: harmoniku, gitaru i klavijaturu, a muzikom se bavi celog života.

Miglena Nikolova (42) iz Bazela je muzikom počela da se bavi već sa 14 godina. Dugi niz godina pevala je u Crnoj Gori i Bugarskoj, a muzika je odvela i u Švajcarsku gde je upoznala sadašnjeg supruga Miću, koji je takođe muzičar.

Kaže da je s njim spoznala pravu ljubav i osnovala porodicu, te su on i njihove dve ćerke danas njeno najveće bogatstvo.

Kaže da je muzika ostala njena prva ljubav i nada se da će kroz takmičenje publika bolje upoznati i zavoleti.

Oliver Roland (58) iz Zemuna je još kao dete pohađao časove harmonike, a već sa 16 godina prešao na gitaru.

Svirao je sa raznim bendovima i tezgario po bivšoj SFRJ, a 1987. godine oformio je svoj bend – Roland bend. Za izdavačku kuću „Ćao Sound Jugoton“ objavio je singl ploču, a njegovi spotovi „vrteli su se“ na Trećem kanalu.

Međutim, tokom ratnih dana, razočaran u celokupnu situaciju u zemlji Oliver prestaje da se bavi muzikom, iako je njegov bend bio u usponu i u pregovorima da PGP RTS objavi njihov album.

IMG 4182 1

Ana Tesla (40) iz Šida se muzikom bavi još od ranog detinjstva, a tvrdi da nikada nije imala tremu na nastupima, sve do sada kada je zapevala na sceni „Nikad nije kasno“.

Prvi bakšiš zaradila je sa samo četiri godine, a kasnije je nastavila da se profesionalno bavi muzikom. Tokom mnogobrojnih tezgi koje je imala, kroz posao je upoznala i supruga koji je takođe muzičar.

Ana za sebe kaže da je veoma kreativna osoba, a ima i neobičan hobi. U slobodno vreme pevačica voli da veze gomblene.

Dževad Hodžić (61) se pevanjem bavi već dugi niz godina. Učestvovao je na mnogim festivalima i većinom je osvajao prva mesta i glasove publike. Snimio je čak osam pesama, a najviše voli narodnu muziku i sevdalinke.

Idol mu je Šaban Šaulić i najviše uživa kada izvodi baš njegove numere.

Delić onoga što vas očekuje večeras u 21 čas na Prvoj televiziji, pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić