Login/Registracija

OD PROFESORA MUZIKE, EVROVIZIJE DO POTPUNIH AMATERA: Upoznajte večerašnje takmičare

Večeras u emisiji „Nikad nije kasno“ upozaćemo šest novih kandidata koji će na Grandovoj sceni dosanjati svoje davnosanjane snove i okušati sreću u takmičenju pevača veterana. Neki od takmičara do sad su samo gajili ljubav prema muzici u svoja četiri zida, a neki iza sebe imaju i po tri decenije iskustva. 

U nastavku teksta upoznajte takmičare koji će se večeras predstaviti žiriju koji čine Saša Milošević Mare, Mira Škorić i Mirza Selimović. 


Theophane Duranceau

Rođen je 1971. godine u Francuskoj, u malom gradu na Atlantskoj obali. Kao dete je maštao da postane pilot, ali je već u sedmoj godini počeo da pokazuje interesovanje za muziku i ubrzo počeo da svira klarinet.

Od sedme do osamnaeste godine pohađao je Muzičku školu, gde je naučio da svira klarinet i orgulje. Dva puta je učestvovao na Međunarodnom takmičenju orgulja i pobeđivao. Po profesiji je profesor muzke i tim poslom bavi se od 1990. godine, kada je otvorio i svoju Muzičku školu.

Njegova supruga je iz Aleksandrovca i posredstvom mnogobrojnih prijatelja iz Srbije saznao je da za šou „Nikad nije kasno“ i poželeo da u njemu učestvuje. Inače, ima četvoro dece i svi se bave muzikom, te često u šali kaže da imaju porodični bend.


Alexandra Kežić

Alexandra Kežić rođena je 3. maja 1979. gdoine u Austriji. Otac joj je iz Hrvatske, Dalmacije, a majka iz Niša, a kaže da ima familiju svuda na prostorima bivše Jugoslavije. Završila je nižu Muzičku školu, ali se kasnije posvetila fakultetu i poslu. Nakon završenog fakulteta oformila je bend sa grupom devojaka i učestvovala na austrijskom izboru za pesmu Evrovizije.

Danas se bavi marketingom i radi u jednom firmi koja se bavi kozmetičkim proizovodima. Samohrana je majka, a učešćem u „Nikad nije kasno“ želi da se oproba i na srpskoj sceni.

Vladimir Radovanović – Selkov

Vladimir Radivanović, poznatiji kao Selkov, ima 45 godina i dolazi iz Valjeva. Kaže da ga u rodnom gradu malo ko zna po imenu, već ga svi zovu po ocu koji ima jedno od retkih imena u Srbiji – Selko.

Celog života se bavi muzikom, tj pevanjem i svira nekoliko instrumenata.

Kaže da je imao više prilika u svom životu da napravi ozbiljniju karijeru, ali ništa od toga nije postigao.

Oženjen je i ima dva sina. U emisiji „Nikad nije kasno“ kaže da vidi svoju šansu da ga šira publika vidi i da se dokaže i na velikoj Grandovoj sceni.

Dragan Šuštreanu

Dragan ima 63 godine i živi i radi u Kikindi. Kaže da se dugo već ne bavi pevanjem, ali da je nekada obećavao. Bio je jedan od učesnika kultne manifestacije „Raspevana jesen“, ali je sa istog diskavlifikovan.

Godinama je radio u fabrici „Toza Marković“ dok je vikendom pevao na raznim veseljima. U mladosti je aktivno igrao fudbal, ali je zbog povrede prestao da se bavi sportom. Iz tri braka ima četvoro dece, a trenutno živi sam.

Za učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ prijavio se jer voli muziku, pesmu i društvo i želja mu je da nastupa pred Žikom.

Zlata Azemi

Ova harizmatična takmičarka Zlata Azemi, poznatija kao Mala Zlata, ima 55 godina i dolazi iz Beograda. Umetnički nadimak nosi po poznatoj pevačici Zlati Petrović jer je, kako kaže, mlađa od nje pa da bi se razlikovala.

Počela je da peva sa 15 godina i to na svadbi od 3 dana, iako je znala samo 3 pesme. Tokom dugogodišnje tezgaroške karijere od 35 godina kaže da je nastupala sa brojnim poznatim pevačima ali da nikada nije imala želju da snima i objavljuje pesme jer je to nije interesovalo.

U svojoj karijeri je doživljavala, kako kaže, sve i svašta, ali je sve u svemu zadovoljna i seća se samo lepih stvari. Učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da ostavi pečat u svojoj karijeri.

Nadina Mustafić

Iz Zavidovića stiže nam simpatična Nadina (55). Završila je Ekonomsku školu, a bavila se preduzetništvom, tj trgovinom.

Pevanjem se nikada nije bavila profesionalno, mada joj je to bila najveća želja. Ističe da voli cveće i prirodu, kao i duge šetnje.

Kratko, svega 5 godina živela je u Nemačkoj, ali se vratila u Bosnu gde i danas živi. Nije udata, kaže, probala je jdnom i videla da ne ume.


Delić onoga što su vam pripremili ovi talentovani pevači pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić